Principii si tehnici promotionale in vanzari si marketing

Trimisa la data: 2009-04-08
Materia: Administratie Publica
Pagini: 40
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Marius_Du
Lucrare de licenta despre Principii si tehnici promotionale in vanzari si marketing
Romaqua Group, societate cu capital integral autohton si privat, a realizat in ultimii ani investitii importante care se ridica pana acum la peste 50 mil. euro, mizand in primul rand pe tehnologii si echipamente de varf la nivel mondial, care sa asigure obtinerea unui produs finit cu cel mai inalt standard calitativ. Astfel, preocuparea pentru un standard calitativ inalt a facut ca Romaqua Group sa fie prima firma romaneasca de imbuteliere care a primit certificarea ISO 9001 sistemul de management al calitatii.

Alte doua sisteme de management implementate sunt HACCP (Hazard Analzsis and Critical Control Points) si IFS (International Food Standard), privind asigurarea securitatii produselor alimentare din punct de vedere igienico-sanitar, certificate de catre renumita firma germana TUV CERT. Romaqua Group are in portofoliu o gama larga de branduri, si anume: liderul pietei romanesti de apa minerala naturala Borsec, bauturile racoritoare carbogazoase Giusto, bauturile racoritoare plate Giusto Natura, brandul de cafea Metropolitan Caffe, apa minerala naturala Stanceni, bauturile racoritoare Brifcor si Quick Cola, doua marci traditionale romanesti.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Principii si tehnici promotionale in vanzari si marketing

Cuprins

Capitolul I. Metode si tehnici promotionale in vederea extinderii vanzarilor..................................3
1.1. Principii de baza ale procesului comunicarii si comunicare promotionala.......................................3
1.2. Promovarea - componenta a mixului de marketing........................................6
1.3. Caracteristicile variabilelor mixului promotional si instrumente promotionale.............................................10

Capitolul II. Prezentarea societatii S.C.ROMAQUA GROUP S.A.............................................12

Capitolul III. Prezentarea strategiei si tehnicilor de promovare.............................................14
3.1. Analiza situatiei prezente......................................14
3.2. Strategia generala de promovare...................................26

Capitolul IV. Concluzii..........................................34

Anexe....................................................37

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Principii si tehnici promotionale in vanzari si marketing". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.