Principiul stategiei modularii in durata pwm cu frecventa ridicata

Trimisa la data: 2010-05-23
Materia: Politehnica
Pagini: 84
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Roxana_B
Lucrare de licenta despre Principiul stategiei modularii in durata pwm cu frecventa ridicata
Metodele de tip "loop shaping" se bazeaza pe transpunerea de catre proiectant a obiectivelor de performanta specificate pentru sistemul in circuit inchis, in cerinte asupra valorilor singulare in circuit deschis pentru sistemul compensat. Necesitatea asigurarii stabilitatii sistemului in circuit inchis implica luarea in considerare a proprietatilor de faza ale instalatiei, ceea ce conduce la restrictii asupra modelului buclei. Aceste cerinte sunt mai restrictive daca instalatia nominala are poli si zerouri in semiplanul drept ceea ce face ca metodele clasice de tip "loop shaping" sa fie destul de dificil de aplicat.

O abordare de tip "loop shaping" care este ceva mai simpla din punct de vedere al proiectantului este cea utilizata in metoda LTR (Loop Transfer Recovery) / LQG (Linear Quadratic Gaussian) desi, tratarea instalatiilor cu zerouri in semiplanul drept este destul de dificila.In acest paragraf vom prezenta o metoda combinata, care inglobeaza atat caracteristicile proiectarii "loop shaping" cat si cele ale proiectarii H. Metoda stabilizarii robuste utilizand descrierea instalatiei nominale in factori coprimi normalizati nu permite includerea unor obiective de performanta.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Principiul stategiei modularii in durata pwm cu frecventa ridicata

Cuprins

Capitolul I. Memoriu Tehnic.........................................3
1.1. Reglarea prin metoda.........................................3
1.2. Modelul dq................................................51
1.3. Tranzistorul bipolar de tip (IGBT)...............................53
1.4. Invertoare...................................................55
1.5. Variatoare de tensiune..........................................57

Capitolul II. Memoriu justificativ......................................60
2.1. Introducere..........................................60
2.2. Modelarea sistemului......................................63
2.3. Proiectarea controlerului.....................................66

Capitolul III. Caiet de sarcini.....................................73
3.1.Testarea produsului........................................73
3.2. Modul de testare al produsului....................................73
3.3. Rezultatele simularii......................................74

Capitolul IV. Documentatie economica...................................79

Bibliografie.....................................................83

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Principiul stategiei modularii in durata pwm cu frecventa ridicata". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.