Probele si mijloacele de proba in procesul penal

Trimisa la data: 2010-09-10
Materia: Drept
Pagini: 116
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Gabriel_B
Lucrare de licenta despre Probele si mijloacele de proba in procesul penal
Procesul penal inchizitorial. Incepand din secolul al XIII-lea, intrucat sistemul acuzatorial dadea prea multe garantii individului si prea putine societatii, toate tarile Europei cu exceptia Angliei au adoptat sistemul inchizitorial.Sistemul inchizitorial a fost imprumutat din justitia ecleziastica, introducandu-se treptat in justitia laica, cea mai accentuata dezvoltare a sistemului fiind intalnita in Inchizitia spaniola.
Inchisorile inchizitiei apar sub denumirea de inchisori secrete - acuzatii nu stiau de ce erau invinuiti, nici de cine, nu puteau fi vizitati de familie si nici nu puteau comunica intre ei. De asemenea si martorii erau tinuti in anonimat.

Apararea nu era admisa decat in faza procesului si avocatul avea obligatia sa exercite presiuni asupra acuzatului pentru ca acesta sa faca marturisiri, sa se caiasca si sa ceara penitenta pentru crima comisa . Pentru confirmarea acuzatiei se organiza o tortura gradata, in functie de gravitatea delictului si rezistenta cercetatului care putea fi declarat vinovat sau inocent .

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Probele si mijloacele de proba in procesul penal

Lucrare de licenta despre Probele si mijloacele de proba in procesul penal
Cuprins

Capitolul I. Importanta procesului penal si a mijloacelor de proba.............4

Capitolul II . Probele si probatiuneam in procesul penal..........14

Capitolul III. Mijloacele de proba..........40

Concluzii..............114

Bibliografie selectiva.............116

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Probele si mijloacele de proba in procesul penal". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.