Problema de reprezentativitate a functionarilor publici

Trimisa la data: 2010-02-23
Materia: Economie
Pagini: 51
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Anca_I
Lucrare de licenta despre Problema de reprezentativitate a functionarilor publici
Concentrandu-ne atentia catre OCSC acesta presupune o interpretare asupra unei liste de valori. Aceasta interpretare apare ca un raspuns in problema neintelegerii valorilor individuale sau a incorectei aplicari a lor in cazuri particulare .Aceasta include o explicare a celor doua obiective ale principiului de merit folosit in departamente si agentii pentru pregatirea managerilor si a evaluatorilor. Principiile recrutarii OCSC sunt mult mai specifice, valorile OCSC se aplica in Serviciul Civil (Home Civil Service), care sunt pe de alta parte o serie de exceptii ale acestor principii.

Aceste exceptii ofera cateva oportunitati unor categorii de slujbe si unor anumite grupuri de angajati. Folosirea exceptiilor este voluntara; departamentele si agentiile nu sunt obligate sa le foloseasca si sunt libere sa dezvolte si sa aplice propriile linii directoare in aceasta privinta. Secretariatul Permanent sau Agentia de Conducere Executiva sunt responsabile pentru deciziile luate in exceptiile meritului , iar acestea pot alege responsabilitatea altor indivizi din organizatie , acolo unde sunt manageri .

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Problema de reprezentativitate a functionarilor publici

Cuprins

Introducere.................3

Capitolul I. Problema reprezentativitatii functionarilor publici......5
I.1.Functionarii publici si reprezentativitatea...............7

Capitolul II. Sistemul de merit versus reprezentativitatea functionarilor publici...............14
II.1. Sistemul de merit..................14
II.2.Sistemul de merit versus reprezentativitatea functionarilor publici..............27

Capitolul III.Sistemul de merit versus reprezentativitatea functionarilor publici in Romania........................28
III.1.Reprezentativitatea minoritatilor................31
III.2.Populatia dupa etnie la Recensamantul populatiei si locuintelor din 18 martie 2002 in judetul Bistrita-Nasaud............38
III.3.Sugestii pentru sporirea reprezentativitatii minoritatii in administratia publica locala............43

Concluzii..............45

Bibliografie...........49

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Problema de reprezentativitate a functionarilor publici". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.