Problematica elaborarii si evaluarii bilantului contabil

Trimisa la data: 2009-11-14 Materia: Contabilitate Pagini: 101 Comentarii: 0 (comenteaza) Autor: Ionela_S
Raporteaza o eroare
Lucrare de licenta despre Problematica elaborarii si evaluarii bilantului contabil
Bilantul furnizeaza informatii despre situatia financiara a intreprinderii si, in special, referitoare la resursele economice pe care ea le controleaza, la datorii si la efectele tranzactiilor, evenimentelor si circumstantelor susceptibile sa modifice resursele si datoriile.
Orice intreprindere sau agent economic dispune de un anumit patrimoniu care, in totalitatea si structuralitatea sa ii impreuna cu rezultatul exercitiului, se regaseste in obiectul contabilitatii financiare.
Patrimoniul, in spiritul conceptiei economico-juridice, este constituit din totalitatea bunurilor corporale si necorporale, a drepturilor si obligatiilor ce caracterizeaza situatia unitatii patrimoniale la un moment dat.

Aceste componente sunt denumite in mod firesc elemente patrimoniale, iar fiecare dintre ele are o anumita structura sau mai multe diviziuni care sunt denumite, de asemenea, elemente patrimoniale. Fiecare element patrimonial trebuie sa fie exprimat in bani, ceea ce ii confera valoare pecuniara.Patrimoniul pe care il detine agentul economic se prezinta pentru informare si analiza, in totalitatea si structuralitatea sa, prin intermediul bilantului contabil, care constituie lucrarea contabila de inchidere a exercitiului financiar.
Comanda prin: SMS / CARD / PayPal
Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.
Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!
E-mail:
Pentru operatorul Vodafone procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Pentru operatorul Telekom procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Selecteaza metoda de plata:
Alege metoda prin care doresti sa efectuezi plata:

3Imputernicire taxe si impozite

Lucrare de licenta despre Problematica elaborarii si evaluarii bilantului contabil

Lucrare de licenta despre Problematica elaborarii si evaluarii bilantului contabil
Cuprins

Introducere.....................................3

Capitolul I. Bilantul contabil - document de sinteza in teoria practica internationala............................................5

Capitolul II. Lucrearile contabile de elaborare a bilantului conatbil. Verificarea si certificarea bilantului.............................33

Capitolul III. S.C. "ICERP" S.A. Baza de studiu privind elborarea si analiza bilantului contabil..................................48

Capitolul IV. Analiza performantelor intreprinderii pe baza indicatorilor bilantieri.......................................64

Capitolul V. Cocluzii si propuneri...................................85

Bibliogrfie.............................................99

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Problematica elaborarii si evaluarii bilantului contabil". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.
Adauga comentariu:
Adauga comentariu
*Nu exista comentarii
Stiri
Student Center
Nota explicativa
Referatele si lucrarile oferite de Referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Referat.ro te invata cum sa faci o lucrare de nota 10!
Linkuri utile
Programeaza-te online la salonul favorit Descarca gratuit aplicatiile pentru iOS si Android Materiale educative Jocuri Cele mai tari jocuri de pe net Referate scoala Resurse, lucrari, referate materiale pentru lucrari de nota 10
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.