Problematica fondului de rulment

Trimisa la data: 2010-03-12
Materia: Economie
Pagini: 85
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Corina_St
Lucrare de licenta despre Problematica fondului de rulment
Dotarile intreprinderii permit montarea, asamblarea si testarea unei game variate de utilaje complexe. Podurile rulante care doteaza sectiile de productie permit manipularea unor produse asamblate a caror masa neta sa aiba pana la 500 tone si o inaltime de ridicare a carligului de pana la 32 m. Operatiile de preasamblare, montaj, testare si probe de casa se realizeaza prin utilizarea unor spatii special amenajate cat si a standurilor de echilibrare dinamica, pentru probat la presiuni inalte, aliniere si rodaj.

Clientii principali ai SC "Rancon Metal" SA sunt firmele care actioneaza in industria metalurgica, a cimentului, constructii navale, minerit, energetica, petrochimie si transportul de gaze naturale. Sistemul tehnologic al SC "Rancon Metel" SA Suceava, dispune de un grad avansat de flexibilitate, ceea ce permite executia unei game diverse de produse de complexitate ridicata cu mase de ordinul zecilor si chiar sutelor de tone si dimensiuni de ordinul zecilor de metri.

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Problematica fondului de rulment

Cuprins


Capitolul I Particularitati ale activitatii desfasurate la S.C. "RANCON METAL" S.A. si influenta asupra nevoii de capital pentru exploatare si a structurii activelor circulante ale acestora.......3
I.1. Prezentarea SC "Rancon Metal" SA............3
I.2. Evolutia structurii activelor circulante........13

Capitolul II Dimensionarea nevoii de capital pentru exploatare la SC "RANCOM METAL " SA.........15
II.1. Metode de dimensionare a necesarului de fond de rulment.......15
II.2. Stabilirea necesarului de fond de rulment la SC "Rancon Metal" SA..........26

Capitolul III Finantarea activitatii de exploatare..........36
III.1. Fondul de rulment-continut si metode de dimensionare........36
III.2. Politici privind fondul de rulment.........50
III.3. Stabilirea resurselor de finantare ale exploatarii la S.C. "Rancon Metal" S.A...........56
III.4 Posibilitati de imbunatatire a dimensionarii riscului de finantat a exploatarii si a resurselor de finantat.........61

Concluzii si propuneri...........75

Bibliografie...........84

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Problematica fondului de rulment". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.