Problematica formarii personalului in cadrul firmei

Trimisa la data: 2010-02-12
Materia: Economie
Pagini: 117
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Adriana_T
Lucrare de licenta despre Problematica formarii personalului in cadrul firmei
Orice instructor care stie sa predea distinge doua feluri de liniste: linistea pasiva si linistea densa. Linistea densa este un moment de intensa reflectie in grupul in care fiecare pregateste ceea ce va fi spus sau mediteaza la ceea ce va fi spus ori mediteaza la ceea ce a auzit. Linistea pasiva nu are aceeasi valoare pedagogica. Aceasta survine cand unii participanti, daca nu toti, sunt prinsi de oboseala sau plictiseala; aceasta stare ii conduce la atipire usoara sau chiar la scufundare intr-un somn profund.

Linistea pasiva poate avea si alte cauze: un participant este impresionat de colegii sai, altul este contrariat de modul in care a fost tratata contributia sa, un al treilea ar vrea sa fie in alta parte...Confruntat cu linistea, instructorul-formator trebuie sa inteleaga si sa rezolve fenomenele care se produc. Este, de altfel, preferabil sa intrebe: "Vad ca ramaneti linistiti... aceasta se datoreaza claritatii cuvintelor mele? Poate, dimpotriva, sunteti consternati de ceea ce auziti?" sau orice alta intrebare oportuna.

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Problematica formarii personalului in cadrul firmei

Cuprins

Capitolul I. O viziune pur teoretica a training-ului..........3
1.1. Ce este training-ul si de ce avem nevoie de el...........3
1.2. Obiectivele instruirii...........9
1.3. Debutul unui training............13
1.4. Expunerea..............18
1.5. Metode si tehnici de training..........22
1.6. Utilizarea mijloacelor didactice.......28
1.6.1. Utilizarea retroproiectorului........36
1.7. Cum se face participarea?..............43

Capitolul II. Activitatea de formare si perfectionare a personalului in cadrul S.C. ZEPTER International Romania..........53
2.1. Prezentarea generala a firmei............53
2.2. Activitatea de training in cadrul firmei Zepter............63
2.3. Structura cursului de initiere................68
2.4. Suportul de curs.............73
2.5. Evaluarea formarii profesionale..............78

Capitolul III. Cai de perfectionare si tendinte in formarea profesionala...........87
3.1. Recomandari pentru o buna desfasurare a cursurilor de formare si dezvoltare a personalului................87
3.2. Pregatirea metodologica si psihologica, baza unei prezentari de succes................94
3.3. Tendinte in formarea profesionala moderna..............98
3.4. 10 raspunsuri la 10 intrebari................104

Bibliografie................116

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Problematica formarii personalului in cadrul firmei". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.