Problematica gestiunii operatiunilor de creditare

Trimisa la data: 2010-05-09
Materia: Economie
Pagini: 136
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Elena_P
Lucrare de licenta despre Problematica gestiunii operatiunilor de creditare
Bancile detin doua tipuri de corespondenti : in primul rand Banca Centrala este un corespondent de importanta particulara, intrucat toate bancile sunt obligate sa detina un cont la acestea ; in al doilea rand bancile au conturi de corespondent cu alte banci .Finantarea interbancara - reuneste operatiunile de creditare intre institutiile bancare fiind generate de operatiuni legate de gestiunea trezoreriei si de plasamente financiare.

Gestiunea mijloacelor de plata - constituie un serviciu esential al activitatii bancare si vizeaza ansamblul sistemului bancar : banci si autoritatea monetara si functionarea intreprinderilor.Agentii economici au posibilitatea utilizarii a doua tipuri de mijloace de plata: moneda fiduciara ( bancnote si piese metalice ) emisa de Banca Centrala si moneda scripturala creata de catre banci si care se situeaza intre 70-85% din masa monetara.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Problematica gestiunii operatiunilor de creditare

Cuprins

Incadrarea Banc Post in sistemul bancar...........3

Capitolul I Evolutia sistemului bancar din Romania.........6

Capitolul II Elemente caracteristice ale creditului bancar..........23

Capitolul III Activitatea de creditare la Banc Post.........56

Capitolul IV Gestiunea operatiunilor de creditare..........75

Capitolul V Studiu de caz privind creditarea societatilor comerciale.............90

Concluzii si propuneri...........100

Bibliografie.............135

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Problematica gestiunii operatiunilor de creditare". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.