Procedee tehnico tactice privind investigarea criminalistica a stupefiantelor

Trimisa la data: 2013-08-09
Materia: Drept
Pagini: 126
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: olg24rac
Lucrare de licenta despre Procedee tehnico tactice privind investigarea criminalistica a stupefiantelor
Observandu-se consecintele, gravitatea si implicatiile pe care le ridica traficul de opiu si consumul abuziv al acestuia care era foarte raspandit in randul populatiei chineze dar si a altor popoare, s-a simtit nevoia unei reactii din partea comunitatii internationale.

Astfel in anul 1845 in Franta s-a adoptat o lege care permitea controlul asupra unor stupefiante, iar in perioada 1895 -1906, diverse state si teritorii ale S.U.A. au adoptat regulamente speciale privitoare la controlul opiului si a altor stupefiante .Anul 1906, a ramas un an de referinta in istoria combaterii traficului si consumului abuziv de opiu. In acel an, China a interzis cultura macului de opiu pe teritoriul sau si simultan a incheiat o intelegere cu India pe termen de 10 ani, prin care aceasta tara se obliga sa-si reduca progresiv exportul de opiu catre China. Aceste masuri luate de China au fost apreciate ca reprezentand primul pas facut de o tara in vederea eradicarii folosirii opiului pentru fumat.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Procedee tehnico tactice privind investigarea criminalistica a stupefiantelor

Cuprins


Introducere - Referinte istorice asupra originii consumului si traficului de substante sau produse stupefiante.........2

Capitolul I Regimul juridic cu privire la traficul de stupefiante.....6

Capitolul II Moduri si sisteme de operare folosite de traficantii de droguri.........41

Capitolul III Elemente metodologice aplicate in investigarea traficului de stupefiante........48

Capitolul IV Lupta impotriva traficului si consumului ilicit de droguri.........73

Aplicatie practica - Studii de caz si cercetare criminalistica.......78

Anexe.........95

Bibliografie..........125

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Procedee tehnico tactice privind investigarea criminalistica a stupefiantelor". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.