Procedeele de evaluare a societatilor comerciale

Trimisa la data: 2010-03-27
Materia: Economie
Pagini: 102
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Bianca_O
Lucrare de licenta despre Procedeele de evaluare a societatilor comerciale
Adunarea Generala a Actionarilor se convoacA" de catre administratori cu cel putin 15 zile inainte de data stabilita. Convocarea se va face in scris pe baza de convocator sau anunt in ziar. Convocarea va cuprinde locul si data tinerii adunA"rii precum si ordinea de zi cu aratarea explicitA" a tuturor problemelor ce vor face obiectul ordinii de zi.

S.C. SOMETA S.A. este administrata de catre un consiliu de administratie compus din cinci administratori alesi de Adunarea Generala a Actionarilor pe o perioada de 4 ani. Administratorii sunt actionari ai societatii alesi de Adunarea Generala a Actionarilor prin vot secret si nominalizati in controlul societatii.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Procedeele de evaluare a societatilor comerciale

Cuprins


Capitolul I. Evaluarea si analiza societatilor comerciale............3

Capitolul II. Culegerea informatiilor necesare analizei..............21

Capitolul III. Prelucrarea informatiilor.........28

Capitolul IV. Prezentarea generala a societatii comerciale Someta S.A. Tasnad.............85

Concluzii............97Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Procedeele de evaluare a societatilor comerciale". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.