Procedura de vamuire a marfurilor in Romania si regimul vamal romanesc

Trimisa la data: 2010-08-30
Materia: Economie
Pagini: 98
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Catalin_Po
Lucrare de licenta despre Procedura de vamuire a marfurilor in Romania si regimul vamal romanesc
Politica comerciala cuprinde ansamblul masurilor adoptate de stat ca atribut al suveranitatii sale, pentru reglementarea comportamentului persoanelor autorizate in raporturile lor comerciale internationale. Politica comerciala determina modul de conectare a economiei nationale la economia mondiala prin norme de ordin administrativ, fiscal, vamal si valutar.

Interdependentele economice dintre stat fac ca politica comerciala a unui stat sa influenteze echilibrul schimburilor internationale. Politica comerciala a statelor, instituirea si respectarea unor norme de etica comerciala internationala reprezinta domeniul unei intense cooperari internationale si multilaterale.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Procedura de vamuire a marfurilor in Romania si regimul vamal romanesc

Lucrare de licenta despre Procedura de vamuire a marfurilor in Romania si regimul vamal romanesc
Cuprins

Introducere...............3

Capitolul I Politica vamala si relatia politica vamala- vamuirea marfurilor...............6

Capitolul II Particularitati in vamuirea marfurilor in Romania......39

Capitolul III C.E.F.T.A. Si acordurile europene - principalele acorduri preferentiale semnate de Romania.............77

Concluzii...........96

Bibliografie...........98

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Procedura de vamuire a marfurilor in Romania si regimul vamal romanesc". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.