Procedura in inspectia muncii

Trimisa la data: 2010-05-25
Materia: Drept
Pagini: 73
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Eugenia_P
Lucrare de licenta despre Procedura in inspectia muncii
In cadrul Inspectiei Muncii se organizeaza si functionarea Colegiului Inspectiei Muncii, organ consultativ de activitate.Corpul de control al calitatii inspectiei verifica modul in care personalul Inspectiei Muncii respecta prevederile legale in domeniu.Inspectoratele teritoriale de munca subordonate Inspectiei Muncii sunt conduse de inspectori-sefi. In exercitarea atributiilor inspectorii-sefi au in subordine cate doi inspectori-sefi adjuncti. Ei sunt inspectori de munca.

Personalul Inspectiei Muncii si al inspectorilor teritoriale de munca este alcatuit din inspectori de munca si alte categorii de personal.Inspectorii au studii superioare si specialitatea necesara pentru realizarea activitatii de control, conform obiectivelor si atributiilor prevazute de lege, in domeniul relatiilor de munca, securitatii si sanatatii in munca.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Procedura in inspectia muncii

Lucrare de licenta despre Procedura in inspectia muncii
Cuprins

Capitolul I Aspecte introductive privind inspectia muncii..........7
Sectiunea I Organizarea si functionarea Inspectiei Muncii..........7
Sectiunea a II-a : Obiectivele principale ale Inspectiei Muncii......10

Capitolul II Directiile pentru dialog, familie si solidaritate sociala judetene si ale Municipiului Bucuresti.Atributii in inspectia muncii
Sectiunea I Inspectorii de munca..................14
Sectiunea a II-a Atributiile inspectorilor de munca...............15

Capitolul III Drepturile si obligatiile inspectorilor de munca.Contraventii
Sectiunea I Legea nr. 7 din 18 februarie 2004 privind codul de conduita al functionarilor publice............24
Sectiunea a II-a Drepturile si obligatiile inspectorilor de munca..............27
Sectiunea a III-a Contraventii in Inspectia Muncii...........29

Capitolul IV Procedura in inspectia muncii.............48

Capitolul V Concluzii................68

Bibliografie.........................73

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Procedura in inspectia muncii". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.