Procedura privind determinarea rezistentei la solicitari

Trimisa la data: 2009-05-20
Materia: Politehnica
Pagini: 41
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Loredana_C
Lucrare de licenta despre Procedura privind determinarea rezistentei la solicitari
Amplasarea laboratorului /sectiei este data in aÇÜPlanul de amplasare al organizatiei".In cadrul organizatiei, incercarile se realizeaza in laboratoare dispuse in mai multe incaperi, pe tipuri de incercari si analize.In locurile unde se lucreaza cu substante chimice se respecta cerintele de securitate care se regasesc in instructiunile de lucru ce insotesc diferite materiale.Accesul in incaperi este controlat, rezervat personalului tehnic.Mediul ambiant trebuie sa indeplineasca conditiile specificate in standardul sau documentul de referinta dupa care se face incercarea.

Trebuie sa existe aparate de masura necesare pentru masurarea conditiilor de lucru.Protectia incaperilor se realizeza prin incuierea usilor la terminarea programului sau ori de cate ori se lipseste din incapere.Accesul personalului se face pe baza de legitimatie vizata la zi, iar delegatii au acces in incinta pe baza legitimatiei sau B I ,dupa ce a fost anuntata persoana din laborator, care va insoti delegatul in cladire .Se folosesc metode de incercare standardizate dupa standarde europene sau standarde nationale sau profesionale daca nu sunt disponibile alte documente .

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul pl─âtitor de venituri ├«mputernice┼čte pe Administratorul Site-ului s─â calculeze, s─â re┼úin─â ┼či s─â vireze la bugetul de stat, ├«n numele ┼či pe seama sa, taxele, impozitele ┼či contribu┼úiile sociale datorate ├«n leg─âtur─â cu veniturile din proprietate intelectual─â realizate de utilizatorul cedent, ├«n conformitate cu dispozi┼úiile legale ├«n materie ├«n vigoare.

Lucrare de licenta despre Procedura privind determinarea rezistentei la solicitari

Lucrare de licenta despre Procedura privind determinarea rezistentei la solicitari
Cuprins

Capitolul I. Elaborarea unui manual al calitatii pentru SC CYOLLOBOC SRL....................................................3
I.1 Principii de elaborare (Schema bloc) ..............................3
I.2 Principalele acte normative care stau la baza elaborarii unui manual al calitatii ........................................4
I.3 Model pentru manualul calitatii aferente intreprinderii...............................................5
I.4 Anexe........................................25
I.5 Doua Proceduri una specifica si generala..........................31
I.6 Notiuni conexe managementului calitatii utilizate in cadrul lucrarilor de laborator...................................36

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Procedura privind determinarea rezistentei la solicitari". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.