Procedurile contabile ale organizarii si repartizarii salariilor

Trimisa la data: 2010-05-28
Materia: Economie
Pagini: 76
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Claudia_Io
Lucrare de licenta despre Procedurile contabile ale organizarii si repartizarii salariilor
Compartimentul Magazie - Aprovizionare : are un numar de 3 angajati care se ocupa de problemele de aprovizionare si inmagazinare ale firmei .
Astfel seful de aprovizionare are responsabilitatea ca dupa fiecare sedinta de productie sa-si intocmeasca necesarul de materiale pe saptamana care urmeaza stiind exact la nivel compartimental care sunt lipsurile.

Totodata acesta va urmari piata cererii si ofertei pentru a fi in tema cu toate valorile si aparitiile in domeniu, cerand oferte de preturi de la diferiti producatori de materiale pentru a avea o viziune asupra pretului cel mai bun oferit.Magazionerul sef si cu gestionarul se vor ocupa de bunurile aflate in magaziile societatii sau cele care sunt date pe inventar la fiecare angajat sau punct de lucru. Vor urmarii starea utilajelor si a sculelor de mana aflate pe inventar si vor purcede la casarea sau repararea acestora dupa cum este cazul.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Procedurile contabile ale organizarii si repartizarii salariilor

Cuprins


Capitolul I. Date generale privind SC Marconst SRL............3

Capitolul II Calculul numarului de personal si descrierea sistemului actual de evidenta a personalului.........16

Capitolul III Contabilitatea salariilor..........28

Capitolul IV Realizarea sistemului de salarii pe calculator........56

Capitolul V Concluzii.........70

Bibliografie.............75Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Procedurile contabile ale organizarii si repartizarii salariilor". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.