Procedurile controlului propriu asupra unitatilor patrimoniale

Trimisa la data: 2010-08-13 Materia: Economie Pagini: 173 Comentarii: 0 (comenteaza) Autor: Alexandra_D
Raporteaza o eroare
Lucrare de licenta despre Procedurile controlului propriu asupra unitatilor patrimoniale
Activitatea de control se desfasoara pe baza programelor de lucru, semestriale intocmite de seful compartimentului de control financiar de gestiune, aprobate de conducatorul in subordinea caruia se afla compartimentul financiar de gestiune.Seful compartimentului de control financiar de gestiune, pe baza actelor de control intocmite, prezinta conducerii unitatii in care functioneaza, concluziile controlului efectuat impreuna cu masurile ce se propun a fi luate in continuare in vederea inlaturarilor abaterilor si tragerii la raspundere a celor care au savarsit neregurilor, au produ pagube sau au comis infractiuni.

Conducatorii unitatilor au obligatia ca, in cadrul competentei si termenelor legale, sa ia masuri pentru aplicarea integrala si la timp a masurilor propuse, sanctionarea persoanelor vinovate, recuperarea pagubelor si inaintarea catre procuror a actelor cuprinzand fapte prevazute de legea penala. Neluarea masurilor angajeaza propria raspunderea a conducatorului unitatii.
Comanda prin: SMS / CARD / PayPal
Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.
Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!
E-mail:
Pentru operatorul Vodafone procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Pentru operatorul Telekom procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Selecteaza metoda de plata:
Alege metoda prin care doresti sa efectuezi plata:

3Imputernicire taxe si impozite

Lucrare de licenta despre Procedurile controlului propriu asupra unitatilor patrimoniale

Cuprins

Capitolul I. Controlul economico - financiar, parte integranta a sistemului general de control din Romania...........4

Capitolul II. Controlul propriu al unitatilor patrimoniale - organizare si metode de exercitare .............31

Capitolul III. Controlul economic si financiar la S.C. ROMTELECOM S.A. Bacau................92

Concluzii si propuneri .............142

Anexe..............149

Bibliografie............171
Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Procedurile controlului propriu asupra unitatilor patrimoniale". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.
Adauga comentariu:
Adauga comentariu
*Nu exista comentarii
Stiri
Student Center
Nota explicativa
Referatele si lucrarile oferite de Referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Referat.ro te invata cum sa faci o lucrare de nota 10!
Linkuri utile
Programeaza-te online la salonul favorit Descarca gratuit aplicatiile pentru iOS si Android Materiale educative Jocuri Cele mai tari jocuri de pe net Referate scoala Resurse, lucrari, referate materiale pentru lucrari de nota 10
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.