Procedurile controlului propriu asupra unitatilor patrimoniale

Trimisa la data: 2010-08-13
Materia: Economie
Pagini: 173
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Alexandra_D
Lucrare de licenta despre Procedurile controlului propriu asupra unitatilor patrimoniale
Activitatea de control se desfasoara pe baza programelor de lucru, semestriale intocmite de seful compartimentului de control financiar de gestiune, aprobate de conducatorul in subordinea caruia se afla compartimentul financiar de gestiune.Seful compartimentului de control financiar de gestiune, pe baza actelor de control intocmite, prezinta conducerii unitatii in care functioneaza, concluziile controlului efectuat impreuna cu masurile ce se propun a fi luate in continuare in vederea inlaturarilor abaterilor si tragerii la raspundere a celor care au savarsit neregurilor, au produ pagube sau au comis infractiuni.

Conducatorii unitatilor au obligatia ca, in cadrul competentei si termenelor legale, sa ia masuri pentru aplicarea integrala si la timp a masurilor propuse, sanctionarea persoanelor vinovate, recuperarea pagubelor si inaintarea catre procuror a actelor cuprinzand fapte prevazute de legea penala. Neluarea masurilor angajeaza propria raspunderea a conducatorului unitatii.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Procedurile controlului propriu asupra unitatilor patrimoniale

Cuprins

Capitolul I. Controlul economico - financiar, parte integranta a sistemului general de control din Romania...........4

Capitolul II. Controlul propriu al unitatilor patrimoniale - organizare si metode de exercitare .............31

Capitolul III. Controlul economic si financiar la S.C. ROMTELECOM S.A. Bacau................92

Concluzii si propuneri .............142

Anexe..............149

Bibliografie............171

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Procedurile controlului propriu asupra unitatilor patrimoniale". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.