Procesul de incadrare in zona turistica

Trimisa la data: 2010-03-09
Materia: Turism
Pagini: 58
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Marcel_C
Lucrare de licenta despre Procesul de incadrare in zona turistica
Cunoasterea unor limbi straine de circulatie internationala este obligatorie in acest sector economic pentru lucratorii care intra in contact direct cu vizitatorii. Una din conditiile de clasificare a unei unitati hoteliere este si acest lucru (un receptioner trebuie sa cunoasca cel putin o limba straina la un hotel de categoria inferioara, trei la cele superioare). Comportamentul nu trebuie neglijat nici un moment, marea majoritate a personalului intra in contact direct cu clientii si poate influenta semnificativ calitatea serviciului. Un vechi proverb englezesc spune ca politetea nu costa nimic, dar ea cumpara orice.

Regulile principale de comportament profesional fac referire la salut, tinuta fizica si vestimentara, conversatie, gestica si el contribuie la atingerea obiectivului principal, de castigare si pastrare a clientilor.
Activitatile care au rol de a asigura si dezvolta personalul sunt planificarea necesarului de personal, recrutarea, selectia, incadrarea, formarea, perfectionarea, motivarea, promovarea, retribuirea si protectia personalului. Organizarea structurala consta in gruparea functiilor activitatilor, atributiilor si sarcinilor in functie de anumite criterii si repartizare lor pe grupe de lucru si salariati in vederea concretizarii conditiilor care asigura realizarea obiectivelor firmei.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Procesul de incadrare in zona turistica

Cuprins

Capitolul I. Aradul-zona turistica..................................3
1.1. Prezentarea judetului Arad..................................3
1.2. Scurt istoric al zonei Aradului..................................7
1.3. Structura de primire turistica..................................11

Capitolul II. S.C."parc" s.a. arad..................................18
2.1. Scurt istoric..................................18
2.2. Prezentarea generala a S.C. "Parc" S.A. Arad..................................20
2.2.1. Structura personalului..................................30
2.2.2. Imaginea financiara..................................38

Capitolul III. Evolutia principalilor indicatori ai
activitatii turistice la SC. "PARC" S.A. ARAD..................................41
3.1. Profilul turistilor..................................41
3.2. Principalii indicatori economici ai activitatii de cazare..................................45

Capitolul IV. Concluzii si propuneri..................................54
4.1. Concluzii..................................54
4.2. Propuneri..................................55

Bibliografie..................................57

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Procesul de incadrare in zona turistica". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.