Procesul decizional la nivelul de productie a firmei

Trimisa la data: 2010-03-22
Materia: Economie
Pagini: 114
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Gabriel_A
Lucrare de licenta despre Procesul decizional la nivelul de productie a firmei
Deciziile economice si manageriale constituie astazi un domeniu de interes stiintific si practic bine definit, tot mai multi oameni intelegand ca, in conditiile dinamicii crescande si a diversificarii mediului economico-social actual, adoptarea deciziilor presupune, de cele mai multe ori, nu numai apelul la inspiratie ci si aplicarea unor metode stiintifice din ce in ce mai precise de abordare a problemelor conducerii sistemelor economice.

Omul ca element esential al diferitelor medii in care isi desfasoara existenta este confruntat continuu cu probleme decizionale, fiecare actiune a sa fiind rezultatul unei sau unor decizii.In cele mai multe cazuri, omul este confruntat cu incertitudinea pe care o opune natura, viitorul apropiat si/sau viitorul indepartat. A trece de la o zi la alta, de la o etapa social-economica la alta, de la un microclimat la altul, inseamna a actiona potrivit uneia din mai multe alternative posibile, adica a decide.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Procesul decizional la nivelul de productie a firmei

Cuprins


Introducere...........3

Capitolul I Procesul decizional si problema decizionala.......6

Capitolul II Decizia de productie la nivelul firmei........25

Capitolul III Tehnici si metode economico-matematice utilizate in adoptarea deciziilor in conditii de certitudine si incertitudine...........49

Capitolul IV Metode statistico-matematice de fundamentare a planului
de productie..........71

Capitolul V Studiu de caz........88

Bibliografie.........114Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Procesul decizional la nivelul de productie a firmei". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.