Productia individuala in cadrul sistemelor de organizare procesuala

Trimisa la data: 2010-07-05
Materia: Economie
Pagini: 36
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Zinel_Tu
Lucrare de licenta despre Productia individuala in cadrul sistemelor de organizare procesuala
Managementul operativ al productiei se realizeaza pe comenzi, fiecare comanda putand sa cuprinda, in functie de marimea ei, unul sau mai multe loturi de productie. In productia individuala, comanda poate sa fie formata dintr-un singur exemplar al produsului ce trebuie sa fie executat.
Incarcatura utilajelor si utilizarea timpului de lucru al muncitorilor la un nivel acceptabil in diferite perioade ale anului, in contextul cerintei respectarii cu strictete a termenelor de livrare, ridica permanent problema corelarii volumului de munca necesar pentru executarea comenzilor cu capacitatile de productie existente in diverse verigi de productie.

Cerintele principiilor organizarii productiei nu pot fi respectate in intregime. Ca urmare, pe langa deficientele din organizarea spatiala a productiei , deseori exista excedente si deficite de capacitate de productie, desincronizari fata de ritmul proiectat, un grad redus de paralelism, intreruperi in functionarea utilajelor, in activitatea muncitorilor si in circulatia produselor.Cerinta cresterii eficientei economice si, pe aceasta baza, a rentabilitatii in productia individuala, de serie mica si mijlocie impune adoptarea unor sisteme moderne de organizare procesuala a acesteia.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Productia individuala in cadrul sistemelor de organizare procesuala

Lucrare de licenta despre Productia individuala in cadrul sistemelor de organizare procesuala
Cuprins

Introducere.........................................3

Capitolul I.
1.1 Organizarea productiei de serie mica
si individuala.............................................5
1.2 Sisteme de organizare procesuala a productiei individuale,
de serie mica si mijlocie.........................5

Capitolul II.
2.1 Prezentarea principalelor caracteristici tipologice ale
S.C Tricotaje Fetesti S.A...................................12
2.2 Organizarea productiei de baza.................................13
2.3 Competitivitatea pe piata a produselor............................14
2.4 Incadrarea cu personal a societatii Tricotaje Fetesti..........................................15

Capitolul III.
3.1 Caracteristicile nomenclatorului de produse......................16
3.2 Analiza diagnostic a S.C. Tricotaje Fetesti S.A...........................................17

Capitolul IV.
4.1 Masuri si recomandari....................................28

Capitolul V.
5.1 Concluzii..............................................32

Bibliografie selectiva............................................35

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Productia individuala in cadrul sistemelor de organizare procesuala". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.