Productivitatea muncii in cadrul unei firme

Trimisa la data: 2009-08-16
Materia: Resurse Umane
Pagini: 51
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Vlad_Ba
Lucrare de licenta despre Productivitatea muncii in cadrul unei firme
Organizarea stiintifica a muncii reprezinta " cartea de vizita " a unui management modern de ale carui decizii depinde foarte mult succesul firmei. Intra evident in discutie calitatea potentialului uman, nivelul de pregatire si comportamentul sau profesional si social. Aceasta calitate trebuie mentinuta sau chiar ridicata prin perfectionarea continua, fie prin sisteme organizate, fie individual de catre personalul in cauza.Dar, oricat de bine pregatit ar fi personalul unei firme, economia de piata a demonstrat foarte clar ca stimularea materiala si morala au un cuvant important in sporirea performantelor profesionale.

De aceea, managerii vor urmari atent indicatorii cum sunt: salariile si ceea ce poate deriva de aici. De exemplu: salariul mediu lunar, dinamica salariului mediu, corelatiile dintre preturi si salarii, raportul dintre salariile mici si cele mari, etc.In sensul strict al organizarii procesului de lucru este important sa se urmareasca: repartizarea corespunzatoare a sarcinilor pe tipuri de pregatire profesionala si categorii de calificare, alocarea cat mai rationala a fondului de timp, lucrul pe schimburi sa fie cat mai eficient organizat, posibilitatea reorganizarii rapide in perioadele de varf de activitate.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Productivitatea muncii in cadrul unei firme

Lucrare de licenta despre Productivitatea muncii in cadrul unei firme
Cuprins

Capitolul I. Notiunea de productivitate.....................................3

Capitolul II. Aspecte principale ale productivitatii muncii.........................................6
2.1 Analiza situatiei generale a indicatorilor productivitatii muncii...................................6
2.2 Aprecierea nivelului si abaterea productivitatii muncii............................11
2.3 Analiza factorilor productivitatii muncii........................16
2.4 Analiza resurselor de crestere a productivitatii muncii.........................................23
2.5 Efectele cresterii productivitatii muncii........................26

Capitolul III. Analiza productivitatii muncii - S.C. OKE S.A......................................28
3.2 Situatia generala a indicatorilor productivitatii muncii.................................28
3.3 Aprecierea nivelului si dinamicii productivitatii muncii in cadrul societatii.......................................31
3.4 Analiza factoriala a productivitatii muncii in cadrul S.C. OKE S.A............................................34

Capitolul IV. Concluzii......................................48
4.1 Resursele de crestere a productivitatii muncii si efectele economice ale acestor cresteri in cadrul S.C. OKE.S.A................................................48
4.2 Efectele economice ale introducerii pe piata a zerului praf......................................48

Bibliografie..............................................51

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Productivitatea muncii in cadrul unei firme". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.