Produse si servicii moderne dezvoltate in internet marketing

Trimisa la data: 2010-07-25
Materia: Marketing
Pagini: 105
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Ilinca_Cr
Lucrare de licenta despre Produse si servicii moderne dezvoltate in internet marketing
Care este continutul termenului marketing? El trebuie inteles nu in sensul vechi, acela de a vinde - "vanzare" - ci in cel nou, de satisfacere a nevoilor consumatorului. Multi oameni considera in mod gresit marketingul ca fiind numai vanzare si promovare. Si nu este de mirare, caci zilnic suntem bombardati cu reclame la televiziune, in ziare, internet, prin posta si prin telefon. Cineva incearca mereu sa ne vanda cate ceva. Se pare ca nu putem scapa de trei lucruri: moarte, impozite si vanzare!

De aceea, multi studenti se arata surprinsi cand afla ca vanzarea este numai varful aisbergului, numit marketing; ea este doar una din multele functii ale marketingului si, deseori, nu cea mai importanta. Daca operatorul de marketing va reusi sa identifice nevoile clientului, sa creeze produse de calitate la preturi corespunzatoare, sa le distribuie si sa le promoveze in mod eficient, aceste bunuri se vor vinde foarte repede.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Produse si servicii moderne dezvoltate in internet marketing

Lucrare de licenta despre Produse si servicii moderne dezvoltate in internet marketing
Cuprins

Capitolul I Introducere in marketing..............3

Capitolul II Marketingul pe internet..............18

Capitolul III Marketingul in era digitala.........42

Capitolul IV Tehnici de instaurare a spiritului nou de marketing.......46

Capitolul V De la marketing la vanzari............52

Capitolul VI De la comertul electronic la afacerile electronice........59

Studiu de caz Cercetare asupra stilurilor de viata...............80

Concluzii...............105
Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Produse si servicii moderne dezvoltate in internet marketing". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.