Produsele turistice din Cheile Carasului

Trimisa la data: 2010-02-17
Materia: Geografie
Pagini: 99
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Violeta_P
Lucrare de licenta despre Produsele turistice din Cheile Carasului
Teritoriul de S, SE, SV al parcului are un caracter aparte prin energia mare de adaptare pe care au solicitat-o statiunile aride pe calcare, prin originalitatea unor specii componente.Se includ aici in cea mai mare parte ecosisteme forestiere care au fost constituite in rezervatie cu multi ani inainte. Intreaga zona este bine impadurita, cu paduri bine gospodarite, specia predominanta fiind fagul, insotit de diverse specii precum: carpen, cires, frasin, paltin. Conditiile deosebit de variate din zona parcului au determinat instalarea unei flore bogate in specii atat pentru plantele inferioare, dar mai ales pentru taxoni de cormofite.

Lista speciilor de ciuperci cuprinde numerosi taxoni cu o serie de gazde noi pentru stiinta sau pentru Romania, semnalate in zona. Dintre speciile noi pentru Romania amintim: Sphaerotheca erodii, Urocystis polygonate, Rumularia atropae, R. campanulae-persicifoliae. Flora lichenologica este mai putin investigata. Flora cormofitelor, totalizand peste 1000 specii, este extrem de diversificata, numarul cel mai mare de taxoni apartine elementului european. De asemenea, se remarca procentul ridicat de elemente sudice.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Produsele turistice din Cheile Carasului

Lucrare de licenta despre Produsele turistice din Cheile Carasului
Cuprins

Capitolul I. Identitatea turismului in secolul XXI-lea.......................................4
1.1. Turism si turist.......................................5
1.2. Turismul european........................................8

Capitolul II.Definirea produsului turistic............................9
2.1. Clasificarea produselor turistice...............................15
2.2. Caracteristici de calitate......................................16
2.3. Ciclul de viata........................................20

Capitolul III. Procesul de comunicare..............................25
3.1. Planificarea promotionala....................................28
3.2. Strategii de promovare..................................42

Capitolul IV. Cheile Carasului - produs turistic.......................43
4.1 Caracterizarea produsului turistic Cheile Carasului.................................................46
4.2. Atractii turistice.........................................65

Capitolul V. Promovarea, o sansa de relansare a turismului din Cheile Carasului.................................................73
5.1. Rezultatele cercetarii de valorificare prin integrarea produsului turistic........................................73
5.2. Actiuni si tehnici utilizate in promovarea atractivitatilor din Parcul National Cheile Carasului..............................76
5.3. Promovarea tezaurului cultural..............................82

Concluzii....................................................86

Anexe.................................................89

Cheestionar............................................89

Bibliografie.....................................................97

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Produsele turistice din Cheile Carasului". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.