Profile psihologice ale anchetatorilor

Trimisa la data: 2010-05-20
Materia: Psihologie
Pagini: 163
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Andra_S
Lucrare de licenta despre Profile psihologice ale anchetatorilor
Imposibilitatea de a renunta la trasaturi este determinata de faptul ca totdeauna cand descriem o persoana o facem in termeni de trasaturi: vesel, altruist, constiincios, muncitor.Trasaturile de personalitate ne ajuta la constituirea unor repere atunci cand este vorba de incredintarea unei sarcini, dar, trebuie admis ca nici o teorie a trasaturilor nu poate fi intemeiata daca nu ia in considerare si nu explica variabilitatea conduitei unei persoane.

Atat G.Allport cat si R.B.Cattell au sustinut importanta trasaturii care rezida din valoarea ei explicativa pentru persoana in cauza dar si valoarea predictiva pentru comportament.Conduita asteptata de la o persoana, in virtutea trasaturilor sale, va lua in calcul o serie de factori care pot influenta modul de manifestare al persoanei respective :alte persoane, presiuni exercitate de miza sarcinii.In ciuda variabilitatii exista si o zona de constanta, care se manifesta aidoma in mai toate situatiile, or trasatura de personalitate tocmai acest lucru il reflecta.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Profile psihologice ale anchetatorilor

Cuprins


Capitolul I Personalitatea..........2

Capitolul II Empatia..........37

Capitolul III Tipologii din perspectiva personalitatilor accentuate.....60

Capitolul IV Psihologia familiei............79

Capitolul V Problematica psihologica a relatiei anchetator - anchetat............106

Capitolul VI Profile psihologice ale anchetatorilor - studiu de caz...........114

Bibliografie.............162

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Profile psihologice ale anchetatorilor". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.