Profilul negociatorul international

Trimisa la data: 2010-04-26
Materia: Economie
Pagini: 53
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Alexandru_Ma
Lucrare de licenta despre Profilul negociatorul international
Asa cum am vazut anterior, negocierea internationala este un proces quasi-indispensabil daca vrem sa traim mai bine, impreuna cu altii, intr-o lume in permanenta schimbatoare, care tinde spre integrarea economiilor si globalizarea constiintelor. In acest context, NI este sufletul, motorul acestui proces. Este cel care ii da sens, ii confera legitimitate si-i
asigura succesul.

Profilul NI se substructureaza pe doua componente: profesionala propriu-zisa si psihologica. Distingem astfel intre expertiza, cunostintele profesionale si abilitatile specifice meseriei, etc. si personalitatea subiectului in cauza. Intilnirea dintre un specialist si un nespecialist, dintre un individ bine pregatit/informat si altul cu carente in domeniu este de presupus ca se va sfirsi in favoarea primului. Acesta dispune de atu-ul cunoasterii obiectului afacerii, a mediului in care aceasta se deruleaza, a relatiei obiect-mediu.

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Profilul negociatorul international

Cuprins

Capitolul I Introducere in negocierea internationala............3

Capitolul II Negociatorul international................7
Variabile modelatoare............9
Analiza tranzactionala...........20

Capitolul III Negociatorul international la lucru..............30

Capitolul IV Din universul negocierii.............45

Concluzii..............47

Bibliografie...........52

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Profilul negociatorul international". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.