Prognoza fenomenelor economice utilizand analiza economica si financiara a firmei

Trimisa la data: 2010-09-01
Materia: Economie
Pagini: 343
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Elena_P
Lucrare de licenta despre Prognoza fenomenelor economice utilizand analiza economica si financiara a firmei
Sinteza este o "metoda stiintifica de cercetare a fenomenelor, bazata pe trecerea de la particular la general, de la simplu la compus, pentru a se ajunge la generalizare, imbinarea a doua sau mai multor elemente care pot forma un tot" . Pentru a usura analiza si generaliza rezultatele, seriile statistice pot fi reprezentate grafic.

Intr-un asemenea context, Williarn Playfair - cel care a pus la punct constructia primelor grafice moderne in secolul al XVIII-lea - afirma ca prin utilizarea graficelor se pot imprima in memorie in cinci minute informatii al caror studiu prin tabele ar fi necesitat zile intregi. Ele faciliteaza intelegerea si memorizarea, invitand la elaborarea intuitiva a ipotezelor cu privire la legitatile specifice obiectului cercetarii, cu privire la conexiunile posibile cu alte fenomene si procese etc.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Prognoza fenomenelor economice utilizand analiza economica si financiara a firmei

Cuprins


Capitolul I Bazele teoretico-metodologice ale analizei economice.......3

Capitolul II Analiza cifrei de afaceri .......58

Capitolul III Analiza productiei fizice........104

Capitolul IV Analiza resurselor umane...........129

Capitolul V Analiza productivitatii muncii.......157

Capitolul VI Analiza cheltuielilor.............179

Capitolul VII Analiza gestiunii activelor fixe.........323

Bibliografie............341

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Prognoza fenomenelor economice utilizand analiza economica si financiara a firmei". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.