Program de organizare si comercializare a unui produs cu TEM

Trimisa la data: 2010-05-19
Materia: Marketing
Pagini: 91
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Octavian_L
Lucrare de licenta despre Program de organizare si comercializare a unui produs cu TEM
Turismul se manifesta astazi ca un domeniu distinct de activitate, cu o prezenta tot mai activa in viata economica si sociala, cu o evolutie in ritmuri dintre cele mai inalte. Turismul este generator al unor transformari profunde in dinamica sociala, precum si a unor serii importante de interdependente.

Desi considerat de cei mai multi dintre expertii in domeniu un fenomen specific epocii contemporane, turismul s-a cristalizat in a doua jumatate a secolului al XIX-lea si ca atare, primele incercari de definire si caracterizare a lui dateaza din aceasta perioada. Pret de un secol de la aparitie turismul a avut o evolutie relativ lenta ceea ce s-a reflectat si in planul clarificarilor conceptuale.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Program de organizare si comercializare a unui produs cu TEM

Cuprins

Introducere.......3

Capitolul I Turismul - activitate specifica de servicii.........5

Capitolul II Piata turistica. Produs turistic......26

Capitolul III Prezentarea Agentiei de turism MAGELLAN TURISM.....47

Capitolul IV Dezvoltarea ofertei turistice la Agentia MAGELLAN TURISM prin promovarea produsului turistic "Perlele Moldovei".......66

Concluzii.........87

Bibliografie selectiva........89


Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Program de organizare si comercializare a unui produs cu TEM". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.