Program de organizare si comercializare a unui produs cu tema

Trimisa la data: 2010-04-10
Materia: Marketing
Pagini: 92
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: John_S
Lucrare de licenta despre Program de organizare si comercializare a unui produs cu tema
Dinamismul, profunzimea si amploarea transformarilor din toate domeniile vietii economice si sociale - ca trasaturi definitorii ale evolutiei contempoane - se reflecta intre altele, in modificarea structurilor economice, in reierarhizarea ramurilor componente in concordanta cu cerintele progresului stiintifico - tehnic, cu exploatarea rationala a intregului potential de resurse si sporirea eficientei, cu exigentele imbunatatirii calitatii vietii.

In acest context, turismul se manifesta ca o componenta distincta a economiei, cu o prezenta tot mai activa in viata economica si sociala, cu o participare semnificativa la progresul general si nu in ultimul rand, ca promotor al globalizarii si factor al dezvoltarii durabile. Turismul este astazi una din cele mai dinamice ramuri economice din lume. Este un lucru pe care l-au inteles deja organizatiile de turism, guvernele, asociatiile profesionale si chiar turistii insisi.

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Program de organizare si comercializare a unui produs cu tema

Cuprins

Introducere........3

Capitolul I. Turismul - activitate specifica de servicii........5

Capitolul II. Piata turistica. Produs turistic.......26

Capitolul III Prezentarea Agentiei de turism MAGELLAN TURISM.....46

Capitolul IV Dezvoltarea ofertei turistice la Agentia MAGELLAN TURISM prin promovarea produsului turistic "Perlele Moldovei"........67

Concluzii........88

Bibliografie.........90


Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Program de organizare si comercializare a unui produs cu tema". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.