Programarea pe obiecte - Modele utilizate in dezvoltarea de produse software

Trimisa la data: 2010-05-02
Materia: Informatica
Pagini: 123
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Alexei_T
Lucrare de licenta despre Programarea pe obiecte - Modele utilizate in dezvoltarea de produse software
Fereastra Form Designer afiseaza un formular pe care programatorul in poate personaliza inserand controale, grafica si imagini, proiectand astfel intefata aplicatiei cu utilizatorul. Fiecare formular (forma) din cadrul proiectului are propria fereastra de tip Designer, aceasta fiind practic fereastra de proiectare a fiecarui formular.

Fereastra "Form-Layout" afiseaza o schita in miniatura a formei, reprezentand locatia de pe un ecran unde aceasta va aparea in timpul executiei programului. Din aceasta fereastra se poate stabili, de asemenea, locatia initiala a formei, prin mutarea schitei.Fereasra Code Editor este folosita ca un editor de texte pentru a introduce codul procedurilor aplicatiei. Pentru fiecare forma se poate deschide o fereastra de cod (code window). Fereastra ne pune la dispozitie un procesor de texte specializat, cu numeroase facilitati pentru scrierea de cod in Visual Basic.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Programarea pe obiecte - Modele utilizate in dezvoltarea de produse software

Lucrare de licenta despre Programarea pe obiecte - Modele utilizate in dezvoltarea de produse software
Cuprins

Partea 1. Teorie...............3

I. Programarea pe Obiecte.Notiuni Generale.............3
I.1. Obiecte.Clase.Caracteristici............3
I.2. Modele Utilizate In Dezvoltarea de Produse Software..........7

II.Limbajul visual basic.............13

III. Visual basic prin exemple practice...........25

IV. Limbajul de Programare Visual Basic...........36

Partea 2. Aplicatii.............45

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Programarea pe obiecte - Modele utilizate in dezvoltarea de produse software". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.