Programul de intocmire si emitere facturi

Trimisa la data: 2010-06-14
Materia: Informatica
Pagini: 111
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Raluca_O
Lucrare de licenta despre Programul de intocmire si emitere facturi
Instructiunile se impart in doua categorii distincte. Prima categorie, limbajul de definire a datelor (Data Definition Language - DDL) este folosit pentru crearea, modificarea sau eliminarea definitiilor existente intr-o anumita baza de date. Cea de a doua categorie, limbajul de manipulare a datelor (Data Manipulation Language - DML) este folosita pentru crearea, modificarea, eliminarea sau adunarea informatiilor rezidente in structura bazei de date. Cu alte cuvinte, se va folosi DDL pentru crearea de tabele, campuri si indexuri, iar DML serveste la popularea, modificarea si obtinerea informatiilor rezidente in tabele si campuri.

Clauze SQL FROM este folosita pentru a indica tabelul sau interogarea folosite la adunarea informatiei pentru instructiunea SQL. Folosind clauza FROM este posibila specificarea mai multor tabele sau interogari in cadrul instructiunii. WHERE prezinta conditia sau conditiile care trebuie satisfacute pentru includerea unei inregistrari in rezultatele interogarii. Fiecare conditie este evaluata folosind operatorii conditionali (>, >=, <, <=, =, <>, BETWEEN, LIKE) sau operatorii logici (AND, OR, NOT). GROUP BY este folosita pentru gruparea setului de rezultate al interogarii.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Programul de intocmire si emitere facturi

Cuprins

Capitolul I. Prezentare tema proiect...................................3

Capitolul II. Notiuni teoretice prezentate..............................4
2.1 Notiuni teoretice generale de baze de date....................................................4
2.2 Referinta SQL...........................................9
2.3 Microsoft Visual Basic.........................................13

Capitolul III. Prezentare aplciatie...................................28
3.1 Structura bazei de date...........................................28
3.2 Realizarea interfetei grafice.......................................35

Bibliografie.................................................110Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Programul de intocmire si emitere facturi". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.