Proiectarea amplificatoarelor de microunde cu structura distribuita

Trimisa la data: 2010-08-21
Materia: Politehnica
Pagini: 31
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Lavinia_Si
Lucrare de licenta despre Proiectarea amplificatoarelor de microunde cu structura distribuita
Plecandu-se de la exemple de proiectare a unor amplificatoare, unele cu liniile de drena si de poarta compuse cu ajutorul inductantelor, altele cu liniile in tehnologie coplanara, facandu-se si o comparatie intre cele doua cazuri, in finalul proiectului s-a realizat proiectarea propriu-zisa a amplificatorului, astfel incat sa respecte cerintele temei.
Si in cazul amplificatoarelor cu structura distribuita exista diferente, fapt pentru care s-au aratat avantajele amplificatoarelor cu etaj cascod fata de cele in montaj sursa comuna, avantaje ce constau intr-o largime a benzii mai mare, insa acest aspect este in detrimentul amplificarii.

Programul de proiectare al amplificatorului cu structura distribuita arata posibilitatea realizarii sale practice in anumite tehnologii si pe anumite substraturi, cazul prezentat fiind acela cu linii coplanare pe substrat de alumina. Desi din consideratiile teoretice pot rezulta diverse modele de amplificatoare, proiectarea lor fizica impune insa anumite cerinte de indeplinit. S-a prezentat faptul ca principala diferenta intre amplificatoarele obisnuite si amplificatoarele cu structura distribuita este aceea ca ultimele pot avea benzi de frecvente mari de zeci chiar sute de GHz.

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Proiectarea amplificatoarelor de microunde cu structura distribuita

Cuprins

Introducere.................................3

Capitolul I. Analiza amplificatorului cu structura distribuita.................................5
1.1 Scheme echivalente.....................................5
1.2 Impedante caracteristice.............................8
1.3 Cuadripoli echivalenti..............................9
1.4 Calculul tensiunii de comanda al amplificatorului................12
1.5 Curentul de iesire...................................13
1.6 Castigul amplificatorului..........................18
1.7 Atenuarile pe liniile artificiale de drena si de poarta................................21
1.8 Raspunsul in frecventa..........................................27

Concluzii.....................................28

Bibliografie......................................30

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Proiectarea amplificatoarelor de microunde cu structura distribuita". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.