Proiectarea antipertubativa a cablajelor imprimate

Trimisa la data: 2009-04-11
Materia: Inginerie
Pagini: 71
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Simona_D
Lucrare de licenta despre Proiectarea antipertubativa a cablajelor imprimate
Tactul pentru bitul de confirmare este generat de catre dispozitivul stapan. Daca dispozitivul sclav nu confirma receptionarea octetului, stapanul va intrerupe transmisia datelor prin generarea unei conditii de STOP. Daca un dispozitiv nu mai e capabil de receptionarea altor cuvinte decat cel curent, va indica acest lucru prin lipsa confirmarii cuvantului curent.Accesarea fiecarui dispozitiv de pe magistrala I2C se face prin intermediul unei adrese unice care poate fi pe 7 sau 10 biti.

Adresarea pe 7 biti se face prin transmiterea celor 7 biti din adresa dupa care avem un bit de scriere/citire care specifica directia transferului care urmeaza. Daca acest bit este 1 este vorba de o citire de date, in caz contrar de o scriere. Daca un stapan doreste schimbarea modului de acces sau adresarea altui dispozitiv o poate face prin generarea unei conditii de start repetat. Pentru o adresare pe 10 biti primul octet are cei mai semnificativi 5 biti setati la 11110. Restul de doi biti sunt cei mai semnificativi din adresa. Daca bitul 8 este 0, urmatorul cuvant transmis contine restul de 8 biti din adresa, in caz contrar cuvantul va contine date transmise de dispozitivul sclav.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Proiectarea antipertubativa a cablajelor imprimate

Lucrare de licenta despre Proiectarea antipertubativa a cablajelor imprimate
Cuprins

Capitolul I. Introducere.....................................3

Capitolul II. Studiu bibliografic................................3

Capitolul III. Fundamentarea teoretica............................6

Capitolul IV. Proiectare........................................44

Capitolul V. Rezultate experimentale............................67

Concluzii................................................69

Bibliografie....................................................70


Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Proiectarea antipertubativa a cablajelor imprimate". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.