Proiectarea boltului - pistonului - segmentilor si bielei pentru un MAS

Trimisa la data: 2013-06-19
Materia: Constructii
Pagini: 80
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: razvannu
Lucrare de licenta despre Proiectarea boltului - pistonului - segmentilor si bielei pentru un MAS
Tendinta actuala in constructia de masini, in special constructia de motoare cu piston include cateva directii importante care au devenit de fapt criterii de baza pentru proiectare: in primul rand sporirea puterii litrice prin marirea turatiei, ceea ce implica utilizarea unui numar mare de cilindri, cu alezaje mici, obtinandu-se puteri mari ale motoarelor la mase cat mai reduse ale motorului: de asemenea acest obiectiv se obtine si prin utilizarea aliajelor usoare pe baza de aluminiu.O alta problema in constructia de motoare o constituie poluarea cu gaze si produse ale arderii combustibililor. In acest sens motorul proiectat satisface cerintele pentru care se reduce foarte mult poluarea cu gaze nearse.

Cerinta fiabilitatii sporite trebuie corelata in mod judicios cu solutia constructiva care, de regula, pare cea mai simpla de gasit. Consultand documentatia tehnica oferita de firme de specialitate cu traditie in domeniu s-au adoptat acele solutii constructive ce s-au dovedit utile tehnic si economic. S-a incercat realizarea unui calcul de proiectare cat mai exact, apelandu-se in acest sens la programarea asistata de calculator.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Proiectarea boltului - pistonului - segmentilor si bielei pentru un MAS

CUPRINS

Memoriu Justificativ...........2

Tema Proiectului...........4

Capitolul I.Calculul Termic.........5
1. Date Initiale........5
2. Calculul Proceselor Termice......9
3. Calculul Parametrilor Indicati.......12
4. Calculul Parametrilor Efectivi.......13
5. Bilantul Termic Al Motorului.......14
6. Trasarea Diagramei Ciclului De Calcul Rotunjit.....15

Capitolul II.Calculul Cinematic.......18
1. Cinematica Pistonului......18
2. Cinematica Bielei.......19

Capitolul III.Calculul Organologic.........22
1. Constructia Si Calculul Pistonului............22
2. Constructia Si Calculul Segmentilor.....41
3. Constructia Si Calculul Boltului........46
4. Constructia Si Calculul Bielei..........50

Capitolul IV.Calculul Dinamic......59
1.1. Dimensiunile Pneurilor........59

Bibliografie........80

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Proiectarea boltului - pistonului - segmentilor si bielei pentru un MAS". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.