Proiectarea in detaliu a compartimentului de marketing

Trimisa la data: 2010-05-14
Materia: Marketing
Pagini: 117
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Alexandra_L
Lucrare de licenta despre Proiectarea in detaliu a compartimentului de marketing
Pe plan national "TAROM" detine suprematia din punct de vedere dotare tehnica, arie ca raspandire, prestigiu, structura personal; astfel va incerca pe termen lung sa consolideze pozitia de lider si sa imbunatateasca conditiile de zbor si serviciile sale pentru a atrage cat mai multi pasageri. Aceeasi politica o are si pe plan international, dar aici in functie de conjunctura economica si politica concurenta este foarte mare.

In aceasta perioada compania "TAROM" se confrunta cu anumite greutati de ordin financiar. Bilantul anului 2002 exprima rezultate financiare negative, cheltuielile companiei fiind mai mari decat veniturile sale. Astfel, in scopul imbunatatirii activitatii si performantelor sale "TAROM" isi propune o serie de obiective printre care si independenta financiara (privatizarea companiei) unde sa-si acopere o parte din venituri, costuri de operare si amortizare. Un rol important il are si cooperarea cu alte companii aeriene in vederea realizarii unui profit posibil de realizat prin realizarea si diversificarea serviciilor sale in conformitate cu cerintele pietei.

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Proiectarea in detaliu a compartimentului de marketing

Cuprins

Introducere.................3

Capitolul I Caracterizarea generala a societatii comerciale.........5

Capitolul II Prezentarea pietei societatii comerciale: Compania de Transporturi Aeriene Romane "TAROM" SA...........22

Capitolul III Coordonatele politicii de marketing la societatea comerciala: Compania de Transporturi Aeriene Romane "TAROM" SA......38

Capitolul IV Organizarea activitatii de marketing in cadrul societatii comerciale: Compania de Transporturi Aeriene Romane "TAROM" SA......58

Capitolul V Proiectarea de detaliu a unui compartiment de marketing la societatea comerciala: Compania de Transporturi Aeriene Romane "TAROM" SA.................97

Bibliografie................116

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Proiectarea in detaliu a compartimentului de marketing". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.