Proiectarea instalatiei de balast

Trimisa la data: 2010-05-29
Materia: Politehnica
Pagini: 115
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Cristian_I
Lucrare de licenta despre Proiectarea instalatiei de balast
Corpul rezistent (tablele invelisului,osatura formata din inima cu platbanda,profile platbanda cu bulb,platbenzi confectionate din table) va fi executat din otel A STAS 8324-80 cu limita de curgere 235 N/mmp.
Otelurile D si E se vor utiliza pentru o serie de elemente conform prescriptiilor regulilor societatii de clasificare.

Otelurile de inalta rezistenta cu limita de curgere 315 N/mmp, A 32, D 32 sau E 32 se vor utiliza numai in zona centrala la puntea principala (inclusiv bordajul pe zona prescrisa de reguli) si fundul navei (inclusiv dublu fund) numai pentru elementele care participa la robustetea generala a navei.Tevile pentru pontili vor fi din otel OLT 35 STAS 8183-80. Piesele turnate se vor executa din otel OT 40-3 STAS 600-82.
Materialele de adaos pentru sudura,sirma si electrozi, vor fi conform cerintelor societatii de clasificare.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Proiectarea instalatiei de balast

Cuprins


I. Descriere generala...............3

II. Determinarea dimensiunilor principale...............7

III. Determinarea diagramei de carene drepte si diagrama bonjean......17

IV. Diagrama bratului stabilitatii statice..........23

V. Esantinaj in zona centrala a navei...........29

VI Grinda echivalenta in prima aproximatie......53

VII. Determinarea rezistentei la inaintare si alegerea aparatului motor............56

VIII. Diagrama de mase, eforturi sectionale si suplimenatre la asezarea satatica pe valoare pentru unghiul ? = 1800 ..........66

IX. Proiectarea instalatiei de balast. Instalatii similare elementele componente..............91

Bibliografie............115

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Proiectarea instalatiei de balast". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.