Proiectarea instalatiei de balast

Trimisa la data: 2010-05-29 Materia: Politehnica Pagini: 115 Comentarii: 0 (comenteaza) Autor: Cristian_I
Raporteaza o eroare
Lucrare de licenta despre Proiectarea instalatiei de balast
Corpul rezistent (tablele invelisului,osatura formata din inima cu platbanda,profile platbanda cu bulb,platbenzi confectionate din table) va fi executat din otel A STAS 8324-80 cu limita de curgere 235 N/mmp.
Otelurile D si E se vor utiliza pentru o serie de elemente conform prescriptiilor regulilor societatii de clasificare.

Otelurile de inalta rezistenta cu limita de curgere 315 N/mmp, A 32, D 32 sau E 32 se vor utiliza numai in zona centrala la puntea principala (inclusiv bordajul pe zona prescrisa de reguli) si fundul navei (inclusiv dublu fund) numai pentru elementele care participa la robustetea generala a navei.Tevile pentru pontili vor fi din otel OLT 35 STAS 8183-80. Piesele turnate se vor executa din otel OT 40-3 STAS 600-82.
Materialele de adaos pentru sudura,sirma si electrozi, vor fi conform cerintelor societatii de clasificare.
Comanda prin: SMS / CARD
Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.
Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!
E-mail:
Pentru operatorul Vodafone procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Pentru operatorul Telekom procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Selecteaza metoda de plata:
Alege metoda prin care doresti sa efectuezi plata:

3Imputernicire taxe si impozite

Lucrare de licenta despre Proiectarea instalatiei de balast

Cuprins


I. Descriere generala...............3

II. Determinarea dimensiunilor principale...............7

III. Determinarea diagramei de carene drepte si diagrama bonjean......17

IV. Diagrama bratului stabilitatii statice..........23

V. Esantinaj in zona centrala a navei...........29

VI Grinda echivalenta in prima aproximatie......53

VII. Determinarea rezistentei la inaintare si alegerea aparatului motor............56

VIII. Diagrama de mase, eforturi sectionale si suplimenatre la asezarea satatica pe valoare pentru unghiul ? = 1800 ..........66

IX. Proiectarea instalatiei de balast. Instalatii similare elementele componente..............91

Bibliografie............115
Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Proiectarea instalatiei de balast". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.
Adauga comentariu:
Adauga comentariu
*Nu exista comentarii
Stiri
Student Center
Nota explicativa
Referatele si lucrarile oferite de Referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Referat.ro te invata cum sa faci o lucrare de nota 10!
Linkuri utile
Programeaza-te online la salonul favorit Descarca gratuit aplicatiile pentru iOS si Android Materiale educative Jocuri Cele mai tari jocuri de pe net Referate scoala Resurse, lucrari, referate materiale pentru lucrari de nota 10
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.