Proiectarea optimala a unui sistem eterogen - mecanic si pneumatic

Trimisa la data: 2010-04-11
Materia: Politehnica
Pagini: 85
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Cristian_R
Lucrare de licenta despre Proiectarea optimala a unui sistem eterogen - mecanic si pneumatic
Principiul de functionare este prezentat in figura 2 si se descrie astfel: aerul sub presiune patrunde intre cele doua discuri conice, obligand astfel o miscare relativa intre acestea. Primul disc conic numit placa de etansare are doua roluri: in primul rand are rol de camera de etansare, pentru sistemul pneumatic, iar in al doilea rand are rol de element de fixare a coroanei canelate, care face legatura volantului cu ambreiajul.

Cel de-al doilea disc numit placa de presiune, dupa cum am amintit si anterior culiseaza in interiorul placi de etansare prin intermediul unui ajustaj pe o suprafata cilindrica. Momentul de torsiune se transmite acestei placi de presiune prin intermediul unei caneluri evolventice. Aceasta canelura evolventica cu centrare pe flancurile canelurilor este una speciala si numai prin prisma dimensiunilor pe care le are, diametrul mediu al acesteia este de 1340 mm. De aceea ea a fost tratata din punct de vedere a calculului ca o roata dintata cu dinti drepti, iar butucul canelurii ca o coroana dintata cu dinti drepti.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Proiectarea optimala a unui sistem eterogen - mecanic si pneumatic

Cuprins

Introducere..............7

Volantul si sistemul de ambreiere..........10
Situatia actuala.........10
Proiectarea optimala.......29
Rezultatele optimizarii.............35
Compararea valorilor maselor si momentelor de inertie..........44
Sistemul de franare........49
Situatia actuala...........49
Proiectarea optimala.......56
Rezultatele optimizarii.........69
Prezentarea rezultatelor detaliate ale optimizarii............75
Compararea grafica a variantelor sistemului de franare........76

Concluzii si contributii........83

Bibliografie...........84
Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Proiectarea optimala a unui sistem eterogen - mecanic si pneumatic". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.