Proiectarea si analiza posturilor in organizatie

Trimisa la data: 2010-10-15
Materia: Economie
Pagini: 134
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Denisa_B
Lucrare de licenta despre Proiectarea si analiza posturilor in organizatie
Participarea resurselor umane la activitatea firmelor este mijlocita de numeroase instrumente de actionare printre care un rol semnificativ il are structura organizatorica, sistemul de normare, regulamentul de organizare si functionare etc. care permit si usureaza integrarea oamenilor in activitati economice si sociale utile, cooperarea si schimbul de activitati, corelarea intereselor individuale cu cele colective, amplificarea si adancirea potentelor umane in procesul dezvoltarii eficiente a intreprinderilor.

Subliniind rolul primordial al resurselor umane, atat la nivelul intreprinderilor, cat si la scara intregii societati, nu trebuie sa se ajunga la o subevaluare a resurselor materiale, financiare si informationale. Conceptia sistemica a activitatilor ce se realizeaza in intreprinderile comerciale impune abordarea resurselor umane in stransa legatura si interdependenta cu resursele materiale, financiare si informationale.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Proiectarea si analiza posturilor in organizatie

Lucrare de licenta despre Proiectarea si analiza posturilor in organizatie
Cuprins

Capitolul I Importanta analizei si proiectarii posturilor pentru organizatie..............................5

Capitolul II Analiza diagnostic a societatii RATB............26

Capitolul III Diagnosticul activitatii de analiza si proiectarea posturilor in cadrul RATB................79

Capitolul IV Propuneri de perfectionare a tipurilor si metodelor procesului de analiza si proiectare a postorilor...........115

Capitolul V Concluzii..................121

Bibliografie.................132

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Proiectarea si analiza posturilor in organizatie". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.