Proiectarea si confectionarea pantalonuli scurt

Trimisa la data: 2010-07-19
Materia: Politehnica
Pagini: 43
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Ileana_D
Lucrare de licenta despre Proiectarea si confectionarea pantalonuli scurt
In cazul de fata, vom confectiona un pantalon scurt, clasic si totodata lejer, din material de bumbac in amestec cu fibre sintetice.
Pantalonul scurt, pentru a putea fi imbracat de orice persoana cu varsta intre 14 -18 ani se va confectiona dintr-un material de culoare alba, cu buzunare la cant in partile laterale, fiind prevazut cu un slit cu fermoar la partea din fata si o betelie la partea superioara, iar la partea inferioara este prevazut un tiv de 2 cm.

Pentru a ajusta produsul pe corp, vom realiza pense de ajustare si vom confectiona patru gaici pentru sustinerea cordonului sau a curelei. Finisarea produsului se va face prin tratamentul umidotermic si taierea atelor si nu in ultimul rand, coaserea butonierei si nasturelui.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Proiectarea si confectionarea pantalonuli scurt

Cuprins

Capitolul I Descrierea produsului....................3

Capitolul II Alegerea materialelor de baza si auxiliare.............7

Capitolul III Adausuri folosite la proiectarea tiparului...........9

Capitolul IV Unelte si utilaje folosite la confectionarea produsului....10

Capitolul V Pregatirea materialelor pentru croit.........25

Capitolul VI Incadrarea sabloanelor pe material..........31

Capitolul VII Procesul tehnologic de confectionare a produsului .......32

Capitolul VIII Tehnologia calcarii finale a imbracamintei........33

Capitolul IX Norme generale de protectie a muncii si P.S.I..........35

Capitolul X Reclama produsului....................39

Bibliografie..................42

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Proiectarea si confectionarea pantalonuli scurt". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.