Proiectarea si planificarea tehnologiei integrate

Trimisa la data: 2011-06-28
Materia: Inginerie
Pagini: 67
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: andreigurau
Lucrare de licenta despre Proiectarea si planificarea tehnologiei integrate
In dezvoltarea planificariilor din proiectul IMTR a aparut o viziune comuna asupra mai multor atributii a viitoarei intreprinderi producatoare precum asupra modului in care aceasta va functiona si interactiona cu clientii, partenerii , furnizorii , angajatii si echipa manageriala.Cateva aspecte cheie a acestei viziuni includ:

Conexiune totala: toate procesele intreprinderii, echipamentele si sistemele vor fi conectate printr-o infrastructura de comunicatie durabila care sa furnizeze informatii corecte si coerente in timp real. Management integrat al intreprinderii : sistemele de productie, inginerie si management bazate pe ierarhizare, interconexiune si simulare vor asigura ca deciziile sa fie luate in timp real acesta avand un impact pozitiv asupra intreprinderii .Realizare a produsului complet integrata : sistemele de design inteligente vor fi legate la o baza de date stiintifice si experimentale si vor permite produselor si proceselor de fabricatie sa fie concepute in conditii de performanta, costuri optime si la standardele de calitate impuse.

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Proiectarea si planificarea tehnologiei integrate

Lucrare de licenta despre Proiectarea si planificarea tehnologiei integrate
Cuprins

Motivatia alegerii temei...............4

1.Introducere.....................11

2.Functiile de modelare si simulare ale produsului................17

3.Procese de productie.functiile de modelare si simulare..........28

4.Functiile de modelare si simulare ale intreprinderii producatoare.................40

Concluzii...................60

Bibliografie.................63

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Proiectarea si planificarea tehnologiei integrate". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.