Proiectarea si realizarea unui produs software destinat navigatiei radar

Trimisa la data: 2010-10-06 Materia: Informatica Pagini: 49 Comentarii: 0 (comenteaza) Autor: Alexei_Gr
Raporteaza o eroare
Lucrare de licenta despre Proiectarea si realizarea unui produs software destinat navigatiei radar
O astfel de stabilizare a imaginii radar se poate realiza numai in situatia in care echipamentul radar este cuplat cu girocompasul. Realizandu-se aceasta conectare a celor doua aparate, radarul preia informatia de directie de la girocompas, cercul azimutal al ecranului radar devenind un repetitor giro. Practic imaginea radar se stabilizeaza fata de Nordul Giro.Astfel, in cazul in care corectia girocompasului este diferita de 0 relevmentele radar si drumurile afisate pentru nava proprie sau pentru diversele tinte sunt drumuri giro.

In terminologia din limba engleza, stabilizarea imaginii fata de directia Nord se numeste "North-up", prescurtarea utilizata atat in documentatia radar cat si pentru inscriptionarea pupitrului radar fiind "N'UP".
Caracteristicile sistemului de stabilizare N'UP sunt urmatoarele :
gradatia zero a cercului azimutal radar corespunde directiei Ng (sau Na);
valorile indicate sau masurate pentru drumuri sau relevmente sunt corespunzatoare drumurilor si relevmentelor giro (Dg, Rg) sau Da, Ra atunci cand Δg < 0 sau Δg >0 si radarul a fost aliniat fata de Na;
Comanda prin: SMS / CARD / PayPal
Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.
Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!
E-mail:
Pentru operatorul Vodafone procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Pentru operatorul Telekom procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Selecteaza metoda de plata:
Alege metoda prin care doresti sa efectuezi plata:

3Imputernicire taxe si impozite

Lucrare de licenta despre Proiectarea si realizarea unui produs software destinat navigatiei radar

Lucrare de licenta despre Proiectarea si realizarea unui produs software destinat navigatiei radar
Cuprins

Capitolul I. Introducere...............3
1.1. Navigatia radAR - prezent si perspective..........3

Capitolul II. Consideratii privind sistemul de Invatare asistata de calculator.............7
2.1. Autoevaluarea cu ajutorul calculatorului...........7

Capitolul III Metodica realizarii programului...........8

Capitolul IV. Utilizarea programului............39
4.1. Prezentarea programului.............39
4.2. Structura programului............42
4.3. Instalarea programului...........47

Capitolul V. Concluzii..........48

Bibliografie...........49

Anexa. Codul Programului
Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Proiectarea si realizarea unui produs software destinat navigatiei radar". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.
Adauga comentariu:
Adauga comentariu
*Nu exista comentarii
Stiri
Student Center
Nota explicativa
Referatele si lucrarile oferite de Referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Referat.ro te invata cum sa faci o lucrare de nota 10!
Linkuri utile
Programeaza-te online la salonul favorit Descarca gratuit aplicatiile pentru iOS si Android Materiale educative Jocuri Cele mai tari jocuri de pe net Referate scoala Resurse, lucrari, referate materiale pentru lucrari de nota 10
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.