Proiectarea sistemului de alimentare cu caldura a unui ansamblu urban si industrial

Trimisa la data: 2010-03-14
Materia: Politehnica
Pagini: 109
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Anca_N
Lucrare de licenta despre Proiectarea sistemului de alimentare cu caldura a unui ansamblu urban si industrial
Pentru consumatorii urbani in vederea prepararii apei calde de consum s-a utilizat schema de racordare in doua trepte serie-paralel cu instalatia de incalzire.In cazul acestei scheme, denumita si " schema mixta ", apa calda de consum se prepara in schimbatoare de caldura grupate in doua trepte. Prima treapta se realizeaza in schimbatoare apa-apa cu volum redus, racordate la conducta de apa de retea dupa sistemul de incalzire.

A doua treapta de preparare a apei calde de consum este racordata in paralel cu sistemul de incalzire. Instalatia poate fi prevazuta cu acumulatoare de apa calda.Schema serie-paralel este o dezvoltare a schemei de racordare in paralel, constind in introducerea unei trepte suplimentare de preparare in scopul majorarii capacitatii de transport a retelei termice prin utilizarea caldurii de potential scazut a apei de retea la iesirea din sistemul de incalzire.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Proiectarea sistemului de alimentare cu caldura a unui ansamblu urban si industrial

Lucrare de licenta despre Proiectarea sistemului de alimentare cu caldura a unui ansamblu urban si industrial
Cuprins

Capitolul I Reglarea furnizarii caldurii............10

Capitolul II Calculul sarcinii termice..........16

Capitolul III Calculul hidraulic.............22

Capitolul IV Calculul mecanic al retelelor termice.........35

Capitolul V Calculul marimilor termodinamice si de process pentru ciclul termodinamic al masinii frigorifice cu absorbtie..........59

Capitolul VI Dimensionarea aparatelor instalatiei frigorifice.........69

Concluzii............54

Bibliografie..........109

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Proiectarea sistemului de alimentare cu caldura a unui ansamblu urban si industrial". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.