Proiectarea subsistemului de fabricatie

Trimisa la data: 2010-09-19
Materia: Economie
Pagini: 150
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Florin_P
Lucrare de licenta despre Proiectarea subsistemului de fabricatie
Proiectarea S.T.E are ca scop: stabilirea subsistemelor si sistemelor partiale in concordanta cu restrictiile si oportunitatile oferite de celelalte S.T.E. in functiune, organizarea in spatiu si dimensionarea subsistemelor si sistemelor partiale; alegerea tehnologiei, determinarea cantitatilor fluxurilor intrarilor si iesirilor din sistem, elaborarea listelor de utilaje si dotari.In aceasta etapa, solutia de proiect stabilita in studiul de fezabilitate se transpune in desene si parti scrise in care sunt precizate conditiile pe care trebuie sa le indeplineasca sistemul.

Conditiile rezulta din specificatiile privind performantele echipamentelor si metodelor de lucru a personalului care va lucra in sistem. Exemple de specificatii privind echipamentele sunt: gabarit, greutate, putere instalata; cerinte privind ambianta: temperatura, umiditate, vibratii, presiune, praf. Exemple de specificatii privind personalul: functia, sarcini de serviciu, insusiri fizice si psihice, experienta, varsta, pregatire.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Proiectarea subsistemului de fabricatie

Lucrare de licenta despre Proiectarea subsistemului de fabricatie
Cuprins

Capitolul I Rolul proiectarii in realizarea investitiilor..........4

Capitolul II Evolutia industriei de confectii textile..............47

Capitolul III Prezentarea SC TRICONF S.A.............91

Capitolul IV Elaborarea proiectului tehnic..................114

Capitolul V Documentatia economica a proiectului tehnic......134

Capitolul VI Analiza eficientei economico-financiare a proiectului.....136

Concluziile proiectului tehnic............149

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Proiectarea subsistemului de fabricatie". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.