Proiectarea unui sondaj statistic privind satisfactia turistilor in orasul Sinaia

Trimisa la data: 2012-08-26
Materia: Geografie
Pagini: 58
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: alexxia1
Lucrare de disertatie despre Proiectarea unui sondaj statistic privind satisfactia turistilor in orasul Sinaia
Pozitionata central in cadrul Romaniei, Sinaia este o statiune montana foarte cunoscuta si apreciata, situata intre orasele Ploiesti si Brasov, distanta fata de Aeroportul International "Henri Coanda" fiind de 100 km iar fata de Brasov 40 km. Statiunea Sinaia este asezata pe Valea superioara a raului Prahova, in plina zona carpatica, la poalele Muntilor Virful cu Dor si Piatra Arsa. Sinaia se afla la o distanta de 122 km de Bucuresti, la 49 km de Brasov, la 340 Km de Constanta.Altitudinea variaza de la un capat la altul al orasului: 767 m in cartierul Izvor, 798 m in zona Garii, 845 m in Parcul Dimitrie Ghica, 860 m la Manastirea Sinaia, 970 m la Castelul Peles, 980 m la Foisor.

Localitatea este dispusa sub forma unui larg amfiteatru la poalele Bucegilor si se intinde, in partea de nord, pana la locul numit Gura Padurii, unde se afla Hanul Vadul Cerbului, iar spre sud, pana dincolo de Valea Izvorul Dorului, unde in deceniul al noulea al acestui secol s-a ridicat cartierul Platoul Izvor. Cu exceptia cartierului turistic Cumpatu, a catorva cladiri razlete, a Uzinei Electrice, a unor cladiri ale S.C. Mefin S.A., Sinaia isi concentreaza vatra pe partea dreapta a raului Prahova. Muntii Bucegi, situati la vestul asezarii, domina Sinaia printr-un abrupt de peste 1000 m. In est, Muntii Garbova se intind catre sud pana la Izvorul lui Bogdan.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Proiectarea unui sondaj statistic privind satisfactia turistilor in orasul Sinaia

Lucrare de disertatie despre Proiectarea unui sondaj statistic privind satisfactia turistilor in orasul Sinaia
Cuprins

Introducere.............3

Capitolul I. Coordonate ale cercetarii de marketing si importanta satisfacerii clientilor.............5
1.1De la marketingul clasic la marketingul modern..............5
1.2Cercetarile de marketing si cercetarile longitudinale.......6
1.3Importanta satisfacerii clientilor.............7
1.4Etapele procesului de cercetare.............10

Capitolul II. Prezentarea potentialului turistic al orasului Sinaia.............11
2.1 Localizarea orasului Sinaia...........11
2.2 Dezvoltarea orasului Sinaia...........13
2.3 Clima orasului Sinaia...........14
2.4 Relieful orasului Sinaia........14
2.5 Rezervatiile orasului Sinaia..........15
2.6 Turismul in orasul Sinaia.............16
2.7 Cultura orasului Sinaia.........19
2.8 Unitati de cazare in Sinaia...........22
2.9 Agrement in Sinaia .............25

Capitolul III. Determinarea gradului de satisfactie a turistilor in orasul Sinaia.............27

Concluzii.............43

Anexe.................47

Bibliografie..........58

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Proiectarea unui sondaj statistic privind satisfactia turistilor in orasul Sinaia". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.