Proiectarea unui suport software a modului de informare in cadrul simulatorului de navigatie

Trimisa la data: 2010-09-30 Materia: Informatica Pagini: 130 Comentarii: 0 (comenteaza) Autor: Greta_L
Raporteaza o eroare
Lucrare de licenta despre Proiectarea unui suport software a modului de informare in cadrul simulatorului de navigatie
In anul 1979 IMO a analizat situatia internationala din punct de vedere a comunicatiilor destinate pericolelor si sigurantei maritime si a hotarat ca trebuie stabilit un sistem maritim global care sa includa comunicatiile radio si procedurile asociate necesare.Sistemul actual are la baza cerinta ca anumite clase de nave sa asigure receptia continua pe frecventele internationale de pericol si sa fie dotate cu echipament radio care sa emita la distanta minima impusa.

Comandantul oricarei nave care receptioneaza un semnal de pericol de la o nava, avion sau nava in supravietuire, trebuie ca, cu cea mai mare viteza sa asigure asistenta persoanelor in pericol si sa le informeze pe acestea de actiunile sale de asistenta. Acest sistem este destinat in principal acordarii de asistenta in operatiunile nava-nava datorita faptului ca distanta maxima de lucru a echipamentului radio naval este de 100 - 150Mm. In conformitate cu reglementarile radio internationale, statiile de coasta , cu acces public sunt obligate sa asigure receptie continua pe frecventele internationale de, pericol in timpul orelor de program.
Comanda prin: SMS / CARD
Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.
Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!
E-mail:
Pentru operatorul Vodafone procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Pentru operatorul Telekom procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Selecteaza metoda de plata:
Alege metoda prin care doresti sa efectuezi plata:

3Imputernicire taxe si impozite

Lucrare de licenta despre Proiectarea unui suport software a modului de informare in cadrul simulatorului de navigatie

Lucrare de licenta despre Proiectarea unui suport software a modului de informare in cadrul simulatorului de navigatie
Cuprins

Introducere...............3

Capitolul I Consideratii generale...............7

Capitolul II Informarea de navigatie...........16

Capitolul III Echipamente utilizate in realizarea modulului de informare a navigatiei..................23

Capitolul IV Notiuni de proiectare soft-ware a modulului de informare de management si comanda a navei..................76

Capitolul V Proiectarea arhitecturii soft-ware a ferestrelor din componenta modulului de informare.............99

Capitolul VI Fiabilitatea realizarii modulului de informare........123

Concluzii.............125

Bibliografie..........128
Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Proiectarea unui suport software a modului de informare in cadrul simulatorului de navigatie". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.
Adauga comentariu:
Adauga comentariu
*Nu exista comentarii
Stiri
Student Center
Nota explicativa
Referatele si lucrarile oferite de Referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Referat.ro te invata cum sa faci o lucrare de nota 10!
Noutati
Stiri educatie
Linkuri utile
Programeaza-te online la salonul favorit Descarca gratuit aplicatiile pentru iOS si Android Materiale educative Jocuri Cele mai tari jocuri de pe net Referate scoala Resurse, lucrari, referate materiale pentru lucrari de nota 10
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.