Proiectele de investitii si tehnicile decizionale aplicate

Trimisa la data: 2010-06-30
Materia: Economie
Pagini: 90
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Aura_C
Lucrare de licenta despre Proiectele de investitii si tehnicile decizionale aplicate
Culegerea de informatii interne si externe, prognoze cu privire la obiectivul stabilit.Se precizeaza elementele componente ale obiectivului, se stabilesc scopul si mijloacele folosite in directia de realizare a deciziei, folosind experienta altora din cazuri similare.Este faza care il pune pe decident fata in fata cu " piata interna si externa, cu lumea , unde experienta lui socio-profesionala spune cuvantul.In aceasta etapa se fac particularizari si generalizari, se stocheaza si interpreteaza informatiile mai vechi sau mai noi, folosindu-se pe cat este posibil si eficient pentru firma notiunile de cibernetica si statistica economica si informatia reala sau de marketing.Este etapa pentru crearea bazei de date a firmei.

Construirea de variante posibile pentru rezolvarea problemei si atingerea obiectivului sau imaginarea de diferite posibilitati,procedee de rezolvare optima.Este etapa in care mintea lucreaza intensiv, in care se pierd ore si zile, iar timpul conteaza.Daca etapa a doua este permanenta, adica informatiile se stocheaza pe masura colectarii lor, aceasta etapa apare odata cu stabilirea obiectivului; daca la etapa a doua putem spune ca importanta este cantitatea, la etapa a treia este calitatea celui care creaza variantele, " a factorului uman".Este etapa coordonarii ideilor, proiectelor etc.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Proiectele de investitii si tehnicile decizionale aplicate

Cuprins

Capitolul I Decizia : concept, definitie............3
I.1 Necesitatea deciziei............3
I.2 Conditii de luare a deciziei.......4
I.3 Fazele deciziei si procesul decizional........5
I.4 Formularea generala a problemelor decizionale..........6
I.5 Principiile logicii decizionale...........6
I.6 Concepte de valoare,preferinta, utilitate..........9

Capitolul II Investitiile si eficienta acestora.........14
Investitiile...........14
Investitiile - factor al cresterii economice..........14
Conceptul de investitie.Clasificarea investitiilor..........17
Sursele de finantare a investitiilor..........21
Eficienta investitiilor..........26
Conceptul de eficienta economica.......26
Eficienta economica a investitiilor...........27
Sistemul de indicatori ai eficientei economice a investitiilor......29

Capitolul III Metode de decizie in sectorul public.........33
III.1 Dezvoltarea sectorului public.Servicii publice.......33
III.2 Proiecte de investitie in sectorul public............37
III.3 Finantarea investitiilor in sectorul public..........38
III.4 Metode si tehnici de luare a deciziei de investitii........43

Capitolul IV Aplicatie............49
1.Decizii de investitii in regiunea nord-est a tari............49

Bibliografie...........89

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Proiectele de investitii si tehnicile decizionale aplicate". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.