Proiectoare

Trimisa la data: 2010-06-10
Materia: Fizica
Pagini: 98
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Dorina_M
Lucrare de licenta despre Proiectoare
Obtinerea culturilor de laborator din cultura pura (inoculare) de drojdii selectionate pentru spirt, care se multiplica pe un mediu de must de malt steril, in citeva trepte, pana se ajunge la o cantitate de cultura in baloane de 5L must, cu care se pot insaminta 50L de plamada speciala in vas pentru culturile de productie. Mediul de cultura se acidifica pina la 0.8D si dupa insamantare cu inoculare, se termostateaza la 30C, timp de 20-24 de ore.

Obtinerea culturii de productie pe plamezi speciale pentru drojdie, preparate din materii prime amidonoase de buna calitate, prelucrate hidrotermic si zaharificate. Plamada speciala pentru cultura de productie se acidifica fie prin adaos de acid sulfuric, fie pe cale fermentativa (producerea acidului lactic de catre bacterii lactice).

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Proiectoare

Cuprins


Capitolul I Introducere..........3

Capitolul II Tehnologia de obtinere a alcoolului etilic(Melasa)....7

Capitolul III Bilantul de materiale........23

Capitolul IV Bilantul termic.........35

Capitolul V Locul si rolul reactorului in schema tehnologica.......51

Capitolul VI Dimensionarea reactorului......53

Capitolul VII Alegerea tipului de amestecator.....73

Capitolul VIII Consideratii de automatizare, conducere si control ale reactorului.......74

Capitolul XI Norme de protectia muncii......80

Capitolul XII Consideratii economice...........84

Capitolul XIII Bibliografie........90

Capitolul XIV Anexe.......91

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Proiectoare". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.