Proiectul de investitii prin prisma indicatorilor economici de eficienta

Trimisa la data: 2010-10-04 Materia: Economie Pagini: 49 Comentarii: 0 (comenteaza) Autor: Lavinia_G
Raporteaza o eroare
Lucrare de licenta despre Proiectul de investitii prin prisma indicatorilor economici de eficienta
Pentru orice proiect de investitiiintereseaza beneficiul total,productiv si rentabilitatea ,indiferent de natura resurselor utilizate si indiferent de cine beneficiaza de rezultate de pe urma realizarii proiectului. Aceasta constituie analiza economica. Impozitele, taxele, subventiile,dobanzile si ratele la credit nu sunt considerate o cheltuiala ci fac parte din beneficiul total al proiectului urmand ca ulterior sa ia forma unor plati de transfer intre intreprindere si bugetul statului,institutiile vamale,sistemul bancar.Exceptie fac imprumuturile externe (ratele si dobanzile aferente) care reprezinta o cheltuiala pentru economia nationala.

In conditiile in care fiecare investitor este interesat de obtinerea unor profituri cat mai mari la fondurile investite,in conditiile specifice ale fiecarui an si in conjunctura pietei,este nacesara efectuarea unei analize la nivel de proiect sau de investitie ceea ce reprezinta analiza financiara a proiectului de investitii. In cazul analizei financiare se au in vedere cheltuielile si veniturile aferente direct proiectului,situatie in care impozitele,taxele,dobanzile,ratele la credit,reprezinta o cheltuiala si se scad din veniturile totale ale proiectului.
Comanda prin: SMS / CARD
Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.
Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!
E-mail:
Pentru operatorul Vodafone procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Pentru operatorul Telekom procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Selecteaza metoda de plata:
Alege metoda prin care doresti sa efectuezi plata:

3Imputernicire taxe si impozite

Lucrare de licenta despre Proiectul de investitii prin prisma indicatorilor economici de eficienta

Cuprins

Capitolul I. Date generale privind oportunitatea proiectului de investitii....................................3

Capitolul II. Evaluarea proiectului de investitii cu ajutorul indicatorilor statici de eficienta economica a investitiei.....................................15

Capitolul III. Analiza regimului de eficienta al proiectului cu ajutorul indicatorului venit net actualizat....................................22

Capitolul IV. Analiza regimului de eficienta al proiectului de investitii cu ajutorul indicatorilor dinamici (D si Re)....................................27

Capitolul V. Analiza economica si financiara a proiectului de investitii....................................32

Capitolul VI. Concluzii finale....................................46
Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Proiectul de investitii prin prisma indicatorilor economici de eficienta". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.
Adauga comentariu:
Adauga comentariu
*Nu exista comentarii
Stiri
Student Center
Nota explicativa
Referatele si lucrarile oferite de Referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Referat.ro te invata cum sa faci o lucrare de nota 10!
Noutati
Stiri educatie
Linkuri utile
Programeaza-te online la salonul favorit Descarca gratuit aplicatiile pentru iOS si Android Materiale educative Jocuri Cele mai tari jocuri de pe net Referate scoala Resurse, lucrari, referate materiale pentru lucrari de nota 10
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.