Promovarea afacerilor prin intermediul internetului

Trimisa la data: 2010-03-15
Materia: Informatica
Pagini: 82
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Roxana_Il
Lucrare de licenta despre Promovarea afacerilor prin intermediul internetului
Visa si MasterCard, si-au unit fortele si au dezvoltat protocolul Secure Electronic Transaction (SET) ca o metoda de securitate pentru transferuri de bani prin intermediul retelelor deschise. SET include protocoale pentru achizitionarea de bunuri si servicii electronice, cerand o autorizare de plata, acreditive, avand obligatorii chei publice de identificare, printre alte servicii. Odata ce SET este adoptat in intregime, acesta va asigura increderea in tranzactiile comerciale electronice, permitand astfel producatorilor si clientilor sa ia parte la comertul electronic.

Protocolul SET se bazeaza in special pe criptografie si certificate digitale pentru a asigura confidentialitatea si securitatea mesajelor. Mesajul este criptat, folosind o cheie creata aleator care mai apoi este criptata folosind o cheie publica ce apartine destinatarului. Acest lucru este referit ca "digital envelope" al mesajului si este trimis destinatarului avand in interior mesajul criptat. Destinatarul decripteaza acest plic in format digital folosind o cheie privata si apoi o cheie identica cu cea a expeditorului pentru a obtine mesajul primit.Utilizand semnaturile digitale, SET va permite comerciantilor sa verifice identitatea cumparatorilor. Sistemul ofera protectie si cumparatorilor printr-un mecanism care transfera numarul cartilor de credit direct la emitentul acestora, pentru verificare si debitare.

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Promovarea afacerilor prin intermediul internetului

Lucrare de licenta despre Promovarea afacerilor prin intermediul internetului
Cuprins

Capitolul I. Introducere.........................................4

Capitolul II. Internetul - infrastructura comertului electronic.............................................33
II.1 Internet - scurt istoric...................................33
II.2 Aplicatiile internetului in afaceri...........................33
II.3 Romania si societatea informationala............................38
II.4 Comertul electrocin in Romania................................42

Capitolul III. Utilizarea internetului in comert......................60
III.1 Modalitati de utilizare a internetului in comert................60
III.2 Avantaje si dezavantaje fata de comertul clasic..............................................62
III.3 Metode de plata.............................................73
III.4 Securitatea tranzactiilor....................................78

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Promovarea afacerilor prin intermediul internetului". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.