Promovarea cale de sporire a volumului vanzarilor

Trimisa la data: 2010-07-15
Materia: Economie
Pagini: 183
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Dana_S
Lucrare de licenta despre
O definitie completa este cea din lucrarea "Promotional Strategy", unde promovarea este vazuta ca un "program de comunicatie care integreaza metode si materiale destinate sa prezinte o organizatie si produsele sale cumparatorilor potentiali, pentru a comunica atributele acestor produse si a le facilita vanzarea in vederea obtinerii de profit pe termen lung".

Scoala romaneasca de marketing in lucrarile aparute a reusit o caracterizare completa a notiunii de promovare. Astfel, C. Florescu in lucrarea sa "Strategii in conducerea activitatii intreprinderii", defineste activitatea promotionala ca fiind "ansamblul actiunilor de impulsionare a patrunderii produselor pe piata si in consum, de stimulare a vanzarilor" .

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Promovarea cale de sporire a volumului vanzarilor

Cuprins


Capitolul I. Promovarea - cale de sporire a volumului vanzarilor......3

Capitolul II. Prezentarea generala a firmei..........60

Capitolul III. Situatia economico-financiara a S.C. ALTEX IMPEX S.R.L...........81

Capitolul IV. Evaluarea potentialului intern al firmei........116

Capitolul V. Analiza activitatilor promotionale...........131

Capitolul VI Prezentarea propunerilor de promovare la Altex Impex S.R.L...........150

Concluzii..........165

Anexe..........170

Bibliografie...........181

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Promovarea cale de sporire a volumului vanzarilor". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.