Promovarea de servicii de telefonie mobila in Romania

Trimisa la data: 2010-04-09
Materia: Economie
Pagini: 153
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Andra_M
Lucrare de licenta despre Promovarea de servicii de telefonie mobila in Romania
Activitatea de marketing a firmei moderne implica o permanenta comunicare cu mediul extern, fapt ce presupune o informare atenta a consumatorilor potentiali, actiuni specifice de influentare a comportamentelor de cumparare si consum, de sprijinire a procesului de vanzare. Toate aceste activitati, cu obiective si mijloace de actiune extrem de diverse, alcatuiesc politica promotionala, componenta importanta a politicii de marketing.

Orice firma este angajata intr-un amplu proces de comunicare promotionala, ea comunicand atat cu consumatorii produselor sale, cat si cu diversele categorii de public. Astfel, activitatea promotionala, prin aria larga de actiune si caracteristicile sale proprii, confera substanta sistemului de comunicatie al firmei, precum si valente de natura tactica si strategica indispensabile in conditiile actuale ale economiei.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Promovarea de servicii de telefonie mobila in Romania

Cuprins

Capitolul I Aspecte teoretice privind comunicarea firmelor cu piata...........3

Capitolul II Prezentarea generala a S.C. MOBIFON S.A............30

Capitolul III Studiu de caz Mixul promotional al - S.C. Mobifon S.A.............44

Capitolul IV Atitudini, opinii si comportamente ale clientilor Mobifon privind caracteristicile serviciilor de telefonie mobila oferite......60

Capitolul V Concluzii si propuneri............149Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Promovarea de servicii de telefonie mobila in Romania". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.