Promovarea imaginii firmei SC "B&D Clean" SRL

Trimisa la data: 2008-09-24
Materia: Informatica
Pagini: 56
Comentarii: 4 (citeste)
Autor: spitfir33
SC "B&D Clean" SRL isi propune sa ofere studentilor servicii de spalatorie rapida, de calitate si la "preturi studentesti". Consumatorii potentiali ai serviciului de spalatorie rapida sunt toti cei care doresc sa aiba haine curate cu minimul de efort, timp si bani din partea lor. Firma "B&D Clean" poate oferi servicii pentru inceput numai pe piata Iasului printr-un singur centru ce se afla in complexul studentesc "Tudor Vladimirescu".

Serviciul este destinat studentilor, familiilor studentesti, precum si familiilor cu un program foarte incarcat. Dezvoltarea rapida a societatii, dinamica activitatilor studentesti este un cadru propice pentru infiintarea, practicarea si dezvoltarea acestui tip nou de serviciu din Iasi.

Interesele si activitatea studentului modern nu implica in prezent o serie de actiuni mai putin importante, printre care, spalatul fiind o adevarata problema la care se ofera solutia, spalatoria “B&D Clean“.
Serviciile de spalatorie au avut si vor avea intodeauna o piata favorabila, dovada multitudinea unitatilor de profil din tara si din strainatate.

Un studiu de piata efectuat de firma "Clean&Clean" a relevat faptul ca cel mai mare obstacol in calea apelarii la acest tip de servicii il constituie lipsa de transparenta a preturilor, ceea ce nu este relevant in cazul acesteia, deoarece preturile fixate sunt cele mai mici de pe piata.

Firma isi propune sa ofere 18 ore din 24 serviciile pentru satisfacerea clientilor in ceea ce priveste spalarea rapida, in conditii igienice deosebite si la preturi accesibile.

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Promovarea imaginii firmei SC "B&D Clean" SRL

Capitolul 1 – Prezentarea firmei SC “B&D Clean“ SRL .........pg. 3
1.1 Identificarea pietei ....................................pg. 5
1.2 Caracterizarea pietei ...................................pg. 5
1.3 Segmentarea pietei ......................................pg. 5
1.4 Piata tinta .............................................pg. 6
1.5 Configurarea serviciului ................................pg. 6
1.6 Linia de servicii .......................................pg. 7
1.7 Ciclul de viata al produselor ...........................pg. 7
1.8 Servicii concurente .....................................pg. 9
1.9 Factori care influenteaza nivelul pretului ..............pg. 9
1.10 Reclama / Promovarea vânzarilor / Relatii publice ..........pg. 10
1.11 Analiza sistemului informational / informatic ..........pg. 12

Capitolul 2 – Prezentare tehnologiilor informatice utilizate în lucrare ..........pg.13
2.1 Evolutia Internetului ..................................pg. 13
2.2 Sisteme de gestiune a bazelor de date (SGBD) ...........pg. 20
2.3 Istoria SQL ............................................pg. 23
2.4 PHP Hypertext Preprocessor .............................pg. 23

Capitolul 3 – Proiectarea aplicatiei informatice ............pg. 25
3.1 Proiectarea intrarilor (formulare) ......................pg. 25
3.2 Proiectarea bazei de date ...............................pg. 28

Capitolul 4 - Concluzii si eficienta economica a investitiei ..........pg. 45

Anexe ........................................................46
Bibliografie .................................................56

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Promovarea imaginii firmei SC "B&D Clean" SRL". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii
 • Asta e lucrare de licenta? mare mi-e mirarea... sa vad eu o lucrare de licenta cu limbaj de asamblare ca tema principala nu chestii dinastea rasuflate

  Xelofonia Demetriades | 2010-01-11 19:23:00
 • Asta pare mai mult un proiect de la departamentul de informatica de la o facultate de economie. Nu are nici o sansa la informatica . Auzi... Evolutia internetelui :)

  x | 2010-04-20 10:30:00
 • merge dar este slabuta si cu putinaaaa teorie!!!

  cccc | 2010-05-31 22:31:00
 • ma daca nu va place nu luati chestii dastea "rasuflate" .. stati si pierdeti timpul si faceti voi o lucrare calumea.. io nu am avut timp sa fac o lucrare elaborata, sa stau sa studiez, sa analizez etc (pentru ce? sistemul nostru de invatamant ca si alte sisteme sunt la pamant).. am facut ceva repede si mi-am luat licenta

  Catalin Minovici | 2011-05-10 11:57:00
Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.