Promovarea oraselor pe plan international

Trimisa la data: 2010-09-01
Materia: Marketing
Pagini: 242
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Oreste_L
Lucrare de licenta despre Promovarea oraselor pe plan international
Fiecare vizitator al unui oras cheltuieste bani pe mancare si cazare, produse locale si alte bunuri si servicii. Aceasta cheltuiala are un efect de multiplicator asupra venitului local,asupra gradului de ocupare a fortei de munca lacale siaspra venturilor fiscale incasate de la agentii economici. Se presupune ca vizitatorii cheltuiesc pe serviciile de care benficiaza in orasul gazda mai mult decat cheltuieste orasul respectiv pentru a le furniza aceste servici. Cu cat este mai mare numarul vizitatorilor atrasi si cu cat este mai mic costul pe vizitator al orasului, cu atat mai ridicat va fi venitul net pe care acestia il aduc orasului vizitat.

Tot asa, cu cat vizitatorii petrec mai mult timp intr-un loc, cu atat vor cheltui mai mult in orasul respectiv. Prin urmare, orasele vor prefera sa-i viziteze pe cei care cheltuiesc cel mai mult pe zi si care raman pentru o perioada cat mai lunga. Majoritatea oraselor isi atrag vizitatorii prin infiintarea unor birouri de turism si de oganizare a conferintelor. In orasele mari, aceste birouri sunt de obicei organizatii separate care concureaza intre ele pentru obtinerea de fonduri publice.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Promovarea oraselor pe plan international

Cuprins

Capitolul I. Abordarea teoretica si practica privind posibilitatile de dezvoltare si promovare a oraselor...........................3
1.1.Politica de promovare...............................3
1.2. Principalele piete tinta ale specialistilor in marketing urban..............................10
1.3. Marketingul imaginii..............................19
1.4. Principalii promotori ai imaginii unui oras.....................24

Capitolul II. Strateiii pentru imbunatatirea asezarilor umane..........................................30
2.1. Difuzarea imaginii si a mesajelor unui oras................................................47
2.2. Identificarea pietei tinta si a comportamentului dorit................................50
2.3. Alegerea instrumentelor generice de influenta..................52
2.5. Infrastructura.......................................78
2.6. Mediul inconjurator........................................99

Capitolul III. Promovarea oraselor din lume - studii de caz...................................................165

Capitolul IV. Program de marketing privind promovarea internationala a orasului Brasov......................................................275

Capitolul V. Concluzii si propuneri................................236

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Promovarea oraselor pe plan international". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.